FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 beni kimse istemiyor galiba , listeye benide yazarsanız sevinirim FreEOneger - Tauren Druid[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormshadow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yok benim kurulcak guildle falan alakam olmuycak. Burning Legion'dan yeteri kadar tecrübem oldu türk guildleri hakkinda.[signature][hline]Stormshadow - Dwarf Priest on Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hehe 7000 kişi war daha :D[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Keichizaemon:) ork rog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 benim de Nick:Stormhunter Irk:Orc Class:Hunter 2 kere yazdim gene listeye giremedim ilginc..neyse liste neyse de bu server sira 5200 dio ne is? burningten beter olmasin bu !?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Ainu, 17 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: benim de Nick:Stormhunter Irk:Orc Class:Hunter 2 kere yazdim gene listeye giremedim ilginc..neyse liste neyse de bu server sira 5200 dio ne is? burningten beter olmasin bu !? abi yazmışım seni ya, kontrol ettim şimdi..kaçırırsam falanda sakın bilerek yaptığımı düşünmeyin sadece yardımcı olmaya çalışıyorum organizasyonu yapanlara; yanlış anlamayın abicim..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Piana- Gnome Female Rogue.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eowithrand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Eowithrand - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Fakat girmek mümkün olamadığından açamadım henüz charı. Durum düzelirse oynarım belki, yok böyle kalırsa hiç açmayabilirim de.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Pirvan, 17 Ağustos 2005 14:43 tarihinde demiş ki: Piana- Gnome Female Rogue. hehe, o imzadan sonra bide gnome mu açıyosun abi :D[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 buarada privan alliance acacaksan ally lar forum acti bu server icin isimini oraya yazsan daha iyi olur burasi horde guild icin isim topluo suanda ;)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Eet sırf sinir bi tip olduğu için açıyorum en izbe tipi yapcam kıl etcem hordeları tek maksadım ;)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Pirvan, 17 Ağustos 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Eet sırf sinir bi tip olduğu için açıyorum en izbe tipi yapcam kıl etcem hordeları tek maksadım ;) keseriz, nıahah :) oyunda görüşmek üzere.. (girebilirsek :l )[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Ainu, 17 Ağustos 2005 14:47 tarihinde demiş ki: buarada privan alliance acacaksan ally lar forum acti bu server icin isimini oraya yazsan daha iyi olur burasi horde guild icin isim topluo suanda ;) Hayır hordelar diğer başlığı yeterince doldurduğu için açılmış bu başlık, hordeların guild kurma başlığı dğeil ilk mesajı dikkatli oku, sadece char ismi ve ırkını yazın demiş blaQ guild çalışmalarını yapın dememiş ;) Her neyse kirletmeyelim başlığı. Piana- gnome rogue tekrardan, öyle çok iddialı değiliz de maksat uyuzluk yaratmak :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ehue dedigin dogru pirvan ama burasi horde guild kurma topicine dönüstü her topic gibi amacini sapitti :D o yüzden de ally lar isim yazin die baska topic acmis :D[signature][hline]Darqainu-35 UD Priest on Bladefist with Alaturqua Darqainu-41 UD Warrior on Burning Legion with Working Intended StormHunter- ?? Orc Hunter on Haumarush with ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar