bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ba$ka bi topic war biliyorum ama o topic fazlasıyla karı$tı, hadi açılsın artık açılırsa şu olur, açıldı ama giremiyorum off mesajlarıyla.. çok fazla paticikten başlayan da olucak o yüzden düzen için burda sırf karakter adı, ırk yazılırsa güzel olur bence. Blaq , Undead Mage[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Tacker - Undead Rogue[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Caisys The Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Eruwan Und. mage Psirus Und. rogue (arkadaşım)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Quardon - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Cronis Undead Mage[signature][hline]Cronis Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzursuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Huzursuz UD Mage[signature][hline]Huzur Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bogac Han - Undead warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 orc hunter olacam heralde yada orc warrior karar kilamadim :D ama nickim standart, Darqainu[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 FreEOneger - Tauren Druid[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 henüz açmadım ama ismi güzel olcak tam orc :P Lotharin Orc Warrior[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Silver Dawn guild Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hunter olmaya karar verdim Orc Hunter-StormHunter sectim ismi de.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 UD Rogue - Pert :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormshadow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Stormshadow - Orc Warrior[signature][hline]Stormshadow - Dwarf Priest on Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Leate-hunter ama orc vveya troll buyk ihtimalorc olurum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Batido Orc-Warrior[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Shippy-Orc Male Hunter.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bune abi bi tane alyans yokh?[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende girebilirsem bide nick bulabilirsem und pri acıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-Nwn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Akaius Undead warlock Halueth Orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Shippy, biara MSN'de bir class ayarlaması falan organize ediliyordu, onu şimdi hazır herkes sıra beklerken burda yapalımmı? herkes yazıyo sınıfını hepsini bi listeye çekelim hemen, sonra sen yap konuşmanı :) lider diilmisin abicim konuşacaksın, hehe :D[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Tacker - Undead Rogue Eruwan Und. mage Psirus Und. rogue Quardon - Orc Shaman Cronis Undead Mage Huzursuz UD Mage Darqainu Orc- Hunter veya Warrior Lotharin Orc Warrior Orc Hunter-StormHunter UD Rogue - Pert FreEOneger - Tauren Druid Leate-hunter Batido Orc-Warrior Shippy-Orc Male Hunter Akaius Undead warlock Halueth Orc warrior Lexane , Undead Mage Keichizaemon, Orc-Rogue Eowithrand - Orc Shaman liste bu şuan..heralde herkes katılacak kuralacak guilde.. süper lan :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! [Bu mesaj obaaa tarafından 17 Ağustos 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj obaaa tarafından 17 Ağustos 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj obaaa tarafından 17 Ağustos 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj obaaa tarafından 17 Ağustos 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bana gerek kalmamış siz halletmişsinz zaten server bu gün yalan zaten mob kesmek için sıraya geçio millet anlamadm gitti valla nası oynucaz nası 60 olcaz die işallah 1-2k adam dc olurda bırakırlar :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tmm abi super ama hala kararlımısınız siz bu server olucak die[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 5000 kişiden sıra gelirse açıcam karakteri inşallah ; Lexane , Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar