Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Arkadaşlar ben kablonet kullanıorum. Bugün makinayı formatladım yeniden kurdum icq yüklüycem fakat registering penceresinde takılıorum. Bilgisayarınız internete bağlı değil diyor. Ne yapsam ne etsem bu sorunu çözsem. Yardım lütfen.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 proxy! farklı bi sorun değil aynısı. 2 topic açmak da gerekmiyo bi seferi yeterli. nası proxy bulacam diye sormassın heralde. onyüzmilyon topic var[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 proxy ayarlarını yaptım ve bağlanmadı. o yüzden açtım bu topic i belirtmeliydim unutmuşum, özür dilerim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 başka bi proxy dene. proxyle ilgili çünkü o sorun.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar