Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tupak gene futbol otoritesi yorumlarıyla aydınlattı bizi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eheüeh ben biliyosam konuşuyrum[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: 2pac, 14 Ağustos 2005 19:52 tarihinde demiş ki:var madem öle fenerbahce de anelka alex apiyah mıdır nedir ona parasını varme bakalım ne kadar kalıyo fb de herşeyleri para onların iyide konuyla alakası ne ?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Cintonik, sen fenerin 3A (Alex,Appiah,Anelka) olmadan başarılı olabileceğine inanıyor musun?Fenerin sistemi bu 3ü üzerine kurulu.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: zamo, 14 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Cintonik, sen fenerin 3A (Alex,Appiah,Anelka) olmadan başarılı olabileceğine inanıyor musun?Fenerin sistemi bu 3ü üzerine kurulu. Adamların parası var kuruyo Gs'da niye yok böyle bi sistem acaba?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 @zamo: bende sana bi kaç oyuncu saymak isterdim gs den ama sayamıyorum çıkmıyo adam yok doru duzgun lol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonick tarafından 14 Ağustos 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben fenerin sistemini kötülemedim ki.Sadece cintonik o konuda bişey demişti ona cevap yazdım. P.S Üstteki mesaj quote yapılmaz.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 zamo,allah aşkına dediğin lafa bak fb nin başarısı 3a üzerine kuruluymuş daha kendi evlerinde diyarbakırı yenemiyolar ,türkiyede bu kadar fazla imkana sahip olup da avrupa da somut bi başarı kazanamayan tek takımdır fb bu sene de pek farklı olmayacak benim kanaatim bu hatta 3a gününde olsa bile değişen bişey olmaz çünkü fb de takım ruhu yok en büyük eksiklik bu[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bjk ya gelince bjk kısır bi futbol oynuyo ailtonla klebersonun da çok şey değiştireceğini sanmıyorum he bi gs li olarak gs çok mu iyi hayır değil fakat çok havadan uçmaya da gerek yok hepsi bu[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: zamo, 14 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Cintonik, sen fenerin 3A (Alex,Appiah,Anelka) olmadan başarılı olabileceğine inanıyor musun?Fenerin sistemi bu 3ü üzerine kurulu. lol!!! abi milan bence başarılı olamaz bu sene milanın ilk 22 adamını çıkar başarılı olabilirler mi sence? herşey 22 adama kurulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Arkadaşım ben sana fenerin sistemi yamuk demiyorum.2pac de aynısı söylemişti.Cintonik itiraz etmişti ona itafen yazmıştım. Gayet doğal bir durum takımların yıldızları olması ve onlarsız başarılı olamaması.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o kadar[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 fenerin 11 adamı da yıldız olsa farketmez fenerde takım ruhu ve takım oyunu yok[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 6s de şu an var olduguna inanıyomusun takım ruhu takım oyunu vs. dinime kufreden musluman olsa hesabı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 takım ruhu olmadan 2 sene üstüste şampiyon olan takım.. her taraftan Fener en iyisi.. ha bana göre takım ruhu eski GSninkinden daha iyi.. benim tezim de aynı yere çıkıyor. Fener hala Türkiye'nin en iyi takımı.. not: "kendi evinde diyarbakırı yenemio"die dalga geçme girişimin olmuş. kendi evi terimini avantaj olarak yansıtman komik olmuş :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 inanmama gerek yok takım oyunu olmasa o maçlarımızı kazanamazdık, FBeş ne yaptı 2 de 2 yaptı[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 senin cevabın daha komik olmuş kendi eviniz avantaj değilse taraftarınızla stadınızın atmosferiyle övünmeyin bu kadar basit seyirci de olmasa maç sonuçta sizin stadınızda oynandı sana göre küçük de olsa bu bile avantajdır.[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 toni o olay sizin için geçerli.seyirci olmuş olmamış farketmez seyirci seyirci degil zaten.maçın ilk 5 dk sında bagırır sora sus pus maç izler minik taraftar grupları bagırır arada bide gol olursa arada gol diye bagırırlar.kendinizle karıstırmayın lutfen..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 He ayrıca ; said: tony_montana, 14 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: FBeş toniye sevgilerle...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Cintonick, 14 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki: toni o olay sizin için geçerli.seyirci olmuş olmamış farketmez seyirci seyirci degil zaten.maçın ilk 5 dk sında bagırır sora sus pus maç izler minik taraftar grupları bagırır arada bide gol olursa arada gol diye bagırırlar.kendinizle karıstırmayın lutfen.. herşeyi açıklıyor. mutluluk elindeki 1in 5 olmasıyla gelir. elindeki 5 1 olursa herşey altüst olur. fener elindeki 5i 1 olmuşken oynadı ve kötü başladığı maçı 2. yarı toparlayarak berabere bitirdi. gs bunu yapamazdı. gs elindeki 1lerle onamaya alıştığı için geçen seneyi anca 3. bitirebildi. bkz. olimpiat stadında 15 biletli seyirci[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sizin taraftarınız çok iyi ya haklısın bak, şampiyonluğu kazandığınız maçı iyi hatırla bi ara sus pus oldunuz bizim ataklar sıklaşınca ya da hayaletler bağırdı da biz mi duyamadık ha bi de resim için teşekkür ederim ben yakın tarihle ilgileniyorum yakın tarihte aramızdaki en farklı sonuç olarak şunu yazıyo GS5-1FB ,cintonik e sevgilerimle[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 konuya çok dalmicam ama şu 6-0 a döndüğünüzü görünce yazim dedim valla artık diicek laf yok hala bu maçla yaşayabiliosunuz ya bravo size birde ek yapayım gs taraftarına laf ediosunuz da ben Allah'a şükür bu güne kadar hiç eline mikrofonu alıp stad hoparlörlerinden bizi bağırtmaya çalışan görmedim gs maçlarında[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 zaten bagarmamaya alışık oldukları için kasmıyolar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 stad hoparlörlerinden olması çok nadir. elinde megafon olduğunu itiraf edebilirim ama çünkü stad çok büyük. liderler her tarafa kendi gırtlaklarıyla yetişemiorlar. insan gücünün yetmediği yerde teknoloji devreye giriyor.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu sidik yarışından öteye gitmez ben bağırıo derim asıl sizinkiler bağırmıo derim sen tersini sölersin amaçsız tartışma eski tartışmaya devam edin bare[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar