BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Various Artists / Help: A Charity Project For The Children Of Bosnia Label: Polygram Year: 1995 Track Title 1. Fade Away -- Oasis And Friends 2. Oh Brother -- The Boo Radleys 3. Love Spreads -- The Stone Roses 4. Lucky -- Radiohead 5. Adnan -- Orbital 6. Mourning Air -- Portishead 7. Fake The Aroma -- Massive Attack 8. Shipbuilding -- Suede 9. Time For Livin' -- The Charlatans 10. Sweetest Truth (Show No Fear) -- Stereo MC's 11. Ode To Billy Joe -- Sinéad O'Connor 12. Searchlights -- Levellers 13. Raindrops Keep Falling On My Head -- Manic Street Preachers 14. Tom Petty Loves Veruca Salt -- Terrorvision 15. The Magnificent -- The One World Orchestra 16. Message To Crommie -- Planet 4 Folk Quartet 17. Dream A Little Dream -- Terry Hall & Salad 18. 1, 2, 3, 4, 5 -- Neneh Cherry and Trout 19. Eine Kleine Lift Musik -- Blur 20. Come Together -- The Mojo Filters[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu albüm aranmakta elinde CD olarak bulunan varsa bana bir şekilde ilete iblirmi? mp3 olarak iletse de olur.. Temiz CD sine 10 YTL veriyorum[signature][hline]tık ulan tık!Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Öne çıkan mesajlar