Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Constantine

Revenge

Öne çıkan mesajlar

Başrolünü Keanu Reeves'in oynadığı film 11 Mart'ta vizyonlarda.Fragmanı falan süperdi,Keanunun oynadığı film süper olur zaten.Sabırsızlıkla bekliyorus[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ravenloft, 27 Şubat 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
Filmi izledim ve tamamen hiristiyan propogandası.

Bu film Marven'in bir çizgiroman uyarlaması ve bence çok başarılı. Hristiyan propogandası olduğunu düşünmüyorum zaman bazı dini temalar kullanıldığı doğal. Sonuçta konuyu bir düşünün. Böyle propogandada pek olmaz gibi![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm dinler hak dini diyen bir toplumdayız neden halen bölümlere ayırıp bunun propagandası şunun provakesi deniyorki sonuçta Hepsi Hak din..

İkinci olarak gerçekten film in başlangıcını görme şansım oldu ve oldukca güzel bir film heleki hafif gotik mimari ortamlardan hoşlananlar icin gercekten ziyafet...

Ucuncu olarak Konstantin denmesinin sebebi bir tarihi konu da var yanı sıra sanırım yanlış biliyorsam duzeltebilirsiniz...

Saygılarıma Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 28 Şubat 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
Tüm dinler hak dini diyen bir toplumdayız neden halen bölümlere ayırıp bunun propagandası şunun provakesi deniyorki sonuçta Hepsi Hak din..

İkinci olarak gerçekten film in başlangıcını görme şansım oldu ve oldukca güzel bir film heleki hafif gotik mimari ortamlardan hoşlananlar icin gercekten ziyafet...

Ucuncu olarak Konstantin denmesinin sebebi bir tarihi konu da var yanı sıra sanırım yanlış biliyorsam duzeltebilirsiniz...

Saygılarıma Soul..

Ya bizim kahraman bi dedektif.John Constantine.Ondan adı öyle filmin :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
said:
Darko, 08 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
Dvd de çıkartılmış sahnelerde Constantine abimizin sırtında bi dövme görülüyo google da aradım bulamadım dövmenin nası bişi olduğunu bilen varmı?Ve altarnetif son daha güzelmiş onu koysalarmış keşke :)

Ne var alternatif sonda. Bulursam indireyim ama sen spoil at buraay hemen. Laf atıp kaçmak yok :D[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...