Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Başrolünü Keanu Reeves'in oynadığı film 11 Mart'ta vizyonlarda.Fragmanı falan süperdi,Keanunun oynadığı film süper olur zaten.Sabırsızlıkla bekliyorus[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 1 2 3[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 İlk 3 sayfada göremedim.Çıkıntılığa lüzum yok[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Filmi izledim ve tamamen hiristiyan propogandası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 çıkıntılık mı? ilginç.. arama'ya direk constantine yazınca 3 tane link çıkıyor bende onları gösterdim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 İlk sayfalarda yokmuş işte. Üsteleme. Kedi'ye de arama fonksiyonunu kaldırması için dilekçe verelim. Pis çıkıntılar sizi.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hosuma gitmedi film benim o kadar cok :) [spo1=son]filmin en sonunda agzina sakiz atmasi guzeldi ama :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Ravenloft, 27 Şubat 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Filmi izledim ve tamamen hiristiyan propogandası. banada ole gelior.. ben daha izlemedim ama isminden belli zaten... sunlara bi iİSTANBUL demeyi ogretemedik yaw!!!![signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Film hoş görünüyodu ama yorumları okuyunca keyfim kaçmadı değil[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aynen...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya süper olck bence tekrar dirilen bi adam fln.. gitçem sinamaya izliçem işalklah süper olur beklediyim kdr..11 MARTTA çıkkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: alukard666, 27 Şubat 2005 18:38 tarihinde demiş ki: sunlara bi iİSTANBUL demeyi ogretemedik yaw!!!! Constantine ile Konstaninopolis aynı şey değil. Constantine imparatorun teki.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brookhaven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Cacık olmaz Bu filmden![signature][hline]:tebrikz: (Soldan Sağa) Charlotte,Montena,Valeri,Elrond Ar'Feinel,Jale,Lila Ar'Feinel,Potasyum :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben Constantine!i konstantinepols!in kısaltması falan olarak algıladım:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darktower Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 constantine keanu abimizin filmdeki soyismi john constantine sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Ravenloft, 27 Şubat 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Filmi izledim ve tamamen hiristiyan propogandası. Bu film Marven'in bir çizgiroman uyarlaması ve bence çok başarılı. Hristiyan propogandası olduğunu düşünmüyorum zaman bazı dini temalar kullanıldığı doğal. Sonuçta konuyu bir düşünün. Böyle propogandada pek olmaz gibi![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Adamların Müslüman propagandası yapmasını bekleyemeyiz zaten :) Dini çok karıştırmamaları tercihimizdir tabi ki.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Tüm dinler hak dini diyen bir toplumdayız neden halen bölümlere ayırıp bunun propagandası şunun provakesi deniyorki sonuçta Hepsi Hak din.. İkinci olarak gerçekten film in başlangıcını görme şansım oldu ve oldukca güzel bir film heleki hafif gotik mimari ortamlardan hoşlananlar icin gercekten ziyafet... Ucuncu olarak Konstantin denmesinin sebebi bir tarihi konu da var yanı sıra sanırım yanlış biliyorsam duzeltebilirsiniz... Saygılarıma Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yaw millet bu film ne zaman gelio???[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Soulbringer, 28 Şubat 2005 11:34 tarihinde demiş ki: Tüm dinler hak dini diyen bir toplumdayız neden halen bölümlere ayırıp bunun propagandası şunun provakesi deniyorki sonuçta Hepsi Hak din.. İkinci olarak gerçekten film in başlangıcını görme şansım oldu ve oldukca güzel bir film heleki hafif gotik mimari ortamlardan hoşlananlar icin gercekten ziyafet... Ucuncu olarak Konstantin denmesinin sebebi bir tarihi konu da var yanı sıra sanırım yanlış biliyorsam duzeltebilirsiniz... Saygılarıma Soul.. Ya bizim kahraman bi dedektif.John Constantine.Ondan adı öyle filmin :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Dvd de çıkartılmış sahnelerde Constantine abimizin sırtında bi dövme görülüyo google da aradım bulamadım dövmenin nası bişi olduğunu bilen varmı?Ve altarnetif son daha güzelmiş onu koysalarmış keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dimi , sux[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cok begenmedim ama cok arkadasim tapti filme.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Darko, 08 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Dvd de çıkartılmış sahnelerde Constantine abimizin sırtında bi dövme görülüyo google da aradım bulamadım dövmenin nası bişi olduğunu bilen varmı?Ve altarnetif son daha güzelmiş onu koysalarmış keşke :) Ne var alternatif sonda. Bulursam indireyim ama sen spoil at buraay hemen. Laf atıp kaçmak yok :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hoştu film bence.bu tipte film sevenler normalden daha çok beğeneceklerdir muhtemelen. mesela ben : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar