Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Genetik okuyacak olan gençlere sesleniyorum, bulun gözünüzü seveyim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kanser mi oldun yoksa?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sham yang'ı getirelim belki o bi çözü bulur..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben bulurum[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sigaranın zararsızını icad edin , o da olur.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu konuda çalışmalar var. ancak akciğer kanseri değil kanserleri demek daha doğru olur. bilinen en agresif kanserlerin çoğu akciğer kanserleridir. sigarayı bırakmaka için gayet geçerli bir sebeptir. hele bir kaç hasta ile konuşsanız. ağır kemoterapi alan ama hala sigara içenlerini gördüm. sigarayı hiç içmezseniz çok iyi ama içiyorsanız ne kadar erken bırakırsanız da o kadar iyi. ne biliim anlatmakla bitmez. aslında türkiye'de sigara kadar büyük bir hastalık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Alexi_Septimus, 15 Ağustos 2005 20:53 tarihinde demiş ki: Genetik okuyacak olan gençlere sesleniyorum, bulun gözünüzü seveyim. Peki :)[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar