subuo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 guild ismi direkt paticik olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Grzly-Tauren Druid Batido-Orc Warrior Dolis Tacker BullDog -troll veya orc hunter İlluvatar -Shaman veya mage Obaa Eowithrand Shippy-Orc Hunter Aghrazt Truwan Psirus subuo Quardon-Orc Shaman Malachin-Undead Priest Bogac-Undead Warrior Vendus-Troll Mage Aun-Troll Priest[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Hangi server açıldı?Acılıcak mı?[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yarın haumushmu ne işte :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ii ya 3-4 warrior olcak iii bi rakam olkdu priest ta öle bşi dengeli olcaaa benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Turkii bana ulaşmaya çalış Guild hakıında knouşalım.ayrıca EKP sistemi yada ona benzer sistem kullanmayı düşünüyormuşsunuz.Konuşalım [email protected] (kusura bakmayın PM atamıyorum nedense login olunmuyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 öğlen 12 Grzly-Tauren Druid Batido-Orc Warrior Dolis Tacker (yani ben) - undead rogue BullDog -troll veya orc hunter İlluvatar -Shaman veya mage Obaa Eowithrand -Orc Shaman Shippy-Orc Hunter Aghrazt Truwan Psirus subuo Quardon-Orc Shaman Malachin-Undead Priest Bogac-Undead Warrior Vendus-Troll Mage Aun-Troll Priest Atkafa-Tauren Shaman[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Karpuz of Frostwhisper (lvl4* NE Rogue) [Bu mesaj Pasha tarafından 16 Ağustos 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bende gelicem.Bi ara birkactane server acıldı ama giren olmadı lowda kaldı buda ona dönmesin bayım.Daha kalabalık olsak bari need more qanka and buff[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimpleX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya hadi ya acsalar su serverı sıkıntıdan patlıyıcam zamanda gecmıyo bu arada yenı serverın adını bılen varmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkii Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Özür beyler bır ısım cıkmıstı yenı geldım. Acımasız Kemal senı gordugume sevındım senı kaybettım sanıyordum sen olmazsan allylerı kım bezdırcek. Şimdi site yarına yetısmeyecek ınsallah ıkıncı gune. Bırde ısım SOULSINNERS seklınde deıl zaten caps yapmam vurgulşamak ıcındı normalde SoulSinnerS seklınde olucak. Abıler lısteyı oyun ıcınde yapmak en mantıklısı organızasyonu shıppy ıle yaparız. Hemen ılk gırenlerle ımza olayını halledeıp kı bu aksam ustune doru olur guıldı kurarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kuralim kanka bak ne firca atarmisin onlar geldi guilde :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Turkii sen naapmıssın ya biz 15 kişi olsak iyi diyoduk guild için sen bi 15 daha bulmussun walla iyi olmuş...Oyunda nickim Shakir eğer turkii oyunda olmassa banada msj atabilirsinis guild olayları için...[signature][hline]Shakir lvl 60 Roque BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkii Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bence bole daha hayırlı olucak. bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pantalone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: BullDoG, 16 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki: yorumsuz.... sadece burda bu topici acman hata zaten bir guild kuruluyo HORDE tarafinda +1 birsey yapacaksak birlikte yapalim AYNİ guildde tek kuvvet for the horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkii Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bu konu baya konusuldu ole olucak galıba zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pantalone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eet ben de simdi gordum diger mesajlari iyi gidior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimpleX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi sıteyı acmıyo ya aglıyıcam para yatırmam lazım hata verıyo kırıcam sımdı makınayı :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bi haber verim Dunemaulda oynayan kalabalık bi grup alliance acmaya karar vermis hordelardan igreniolarmıs.İyi bi kapısma olucak turkler arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimpleX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi yeter ama ya ne zaman acmayı dusunuyolar bunlar ya su ıslerını gece bıtırseler olmuyomu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkii Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hehehe serverda tam bır panık havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar