shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sabah ola hayrola :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 turki iyi adamdır aslında Guildine belki girmeyi hala isterim ama sadece kendi officer olursa ve turki hem iyi hemde eski bir oyuncudur.[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 en azından 1 officer gerekir tek officer olmaz adam 24 saat online olması gerekir önemli bişi olur zaten millet rankta deil millet beraber olmakta.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkii Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Dolis bırak guılde senin basladıgın serverdan bıle kacıcam :) Saka bır yana sen her klana lazım bır adamsın... Sensız klan dusunulemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimpleX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 peki tek bı catı altında olusursak guıldın adı ne olucak??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 soulsinner bana uyar her türlü[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Shippynin kuzulari :D citten ne olcak yaw :( TurkToTem ossun[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya isimde biraz karizma turki bab guildine ekle beni nick tauren erkek olcam için dolis yakışmaz :) ama lütfen buda BL deki turks e benzemesin :) beraber kardeş kardeş Turki güvendin 1-2 kişi max officer yap lütfen geçenki gibi bazı arkadaşlar bu sitede bana officerlık taslayıp atıcakmış gibi tehtid edicek durum olmasın yani[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben shippy officer isterim organizayonu yapıp fikri atan shippyinn kuzusu olmak istiyorum :D sakamaka shippyi de officer yapın guild ismi banada uyar ama SOULSINNERS degilde SoulS,nners olsa[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimpleX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 abı bıde 30 kısıden bahsedıyosunuz class lar ne olucak sonucta oyun bu zevk aldıgın classla oynıyıcaksın ama 25 kısı warior acarsa ne olucak kımler mc gorebılıcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 accık dengeli olur ya kafanı yorma sütten agzı yanan yogurdu üfürüttürerek içermiş.bakıorum bl deki rogue lar oldu bu serverda priest artık generalde no need priest dicez valla :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimpleX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 priest ve warior abı mıllet wariora takmıs durumda bence bunu gece halletsek ıı olur berabersek sonuna kadar ben warlock acmayı bıle goze alırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben hunter accam sanmıorum o kadar hunter olsun.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimpleX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bende shaman dusunuyorum dıgerlerı ne acıcaklarını yazarsa sevınırım zahmet olmazsa tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Shippy-Orc Hunter :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkii Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yaw arkadaslar hele bır servera baslıyalım zaten shıppıylre ıllakı kontaga gecerız bız ayrılamayız onlam:) Bırde bu seferkı klanda kesın kurallar olucak sayfada yayınlıyacaz yoksa kuralları olmayan klanlar bellı bır sure sonra yalşan oluyor puanlama sıstemıne hıgh ınslerden baslıyacaz mesela hele bır server acılsın delı gıbım carlarımızı kasalım ama sunu unutmayın oyun lvl 60 tan sonra baslıyor. Benım nıck zaten herzamankı gıbı Turkii olucak brıll cıvarlarında dolasan bır ezık mage gorursenız o benım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 2 tane i mi olcak ? zaten ben shippy yim sorun olmaz bide ben 24 saat oynamıcam arkta gircek esas o kascak zaten full time yapcaz işallah.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkii Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Evet Turkii normalde nıckım 3 i li ama blızzard amca kabul etmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yok benim eski nbl mage im magerrrrr gibi oldu :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 walla ben 59 rogue um 60 hunterim var ikinci hunterimi aççam MC de main pullerlığa adayım :) bildim tek şey çünkü PvP daha cazip gelio artık :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 napıyoruz Shippy listeler eklendimi birbnirine?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Grzly-Tauren Druid Batido-Orc Warrior Dolis Tacker BullDog İlluvatar Obaa Eowithrand Shippy-Orc Hunter Aghrazt Truwan Psirus subuo Quardon-Orc Shaman Malachin-Undead Priest Bogac-Undead Warrior Vendus-Troll Mage Aun-Troll Priest elimde bunnar var :D in game den halletcez bana pm lein yeter saat 2-2:30 gibi pm atın ben bulurum sizi.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 maintance bitince diğer serverlarla birlikte en erken 12 yani[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Karpuz of Frostwhisper (lvl4* NE Rogue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bak SOULSINNERS olmasin pls SoulSınners olsun[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 destur bi acak guildi belki Sinners olur sadece belli olmaz ama SOULSİNNERS istiosa onu accak[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar