Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acılan serverda Soulsinners

Turkii

Öne çıkan mesajlar

ya isimde biraz karizma turki bab guildine ekle beni nick tauren erkek olcam için dolis yakışmaz :) ama lütfen buda BL deki turks e benzemesin :) beraber kardeş kardeş Turki güvendin 1-2 kişi max officer yap lütfen geçenki gibi bazı arkadaşlar bu sitede bana officerlık taslayıp atıcakmış gibi tehtid edicek durum olmasın yani[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

ben shippy officer isterim organizayonu yapıp fikri atan shippyinn kuzusu olmak istiyorum :D sakamaka shippyi de officer yapın guild ismi banada uyar ama SOULSINNERS degilde SoulS,nners olsa[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw arkadaslar hele bır servera baslıyalım zaten shıppıylre ıllakı kontaga gecerız bız ayrılamayız onlam:) Bırde bu seferkı klanda kesın kurallar olucak sayfada yayınlıyacaz yoksa kuralları olmayan klanlar bellı bır sure sonra yalşan oluyor puanlama sıstemıne hıgh ınslerden baslıyacaz mesela hele bır server acılsın delı gıbım carlarımızı kasalım ama sunu unutmayın oyun lvl 60 tan sonra baslıyor. Benım nıck zaten herzamankı gıbı Turkii olucak brıll cıvarlarında dolasan bır ezık mage gorursenız o benım:)
Sosyal ağlarda paylaş

Grzly-Tauren Druid
Batido-Orc Warrior
Dolis
Tacker
BullDog
İlluvatar
Obaa
Eowithrand
Shippy-Orc Hunter
Aghrazt
Truwan
Psirus
subuo
Quardon-Orc Shaman
Malachin-Undead Priest
Bogac-Undead Warrior
Vendus-Troll Mage
Aun-Troll Priest

elimde bunnar var :D in game den halletcez bana pm lein yeter saat 2-2:30 gibi pm atın ben bulurum sizi.[signature][hline]Shippy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...