Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acılan serverda Soulsinners

Turkii

Öne çıkan mesajlar

said:
Turkii, 15 Ağustos 2005 03:46 tarihinde demiş ki:
dolıs kardesım benle olan kımse acıkta kalmaz ben soz verdımmı tutarım ama SÖZ VERDİMMİ nese buranın amacı ve topiği bu deıl senle yuzlerce kere konustuk zatı ama herzaman kardesımdın halen olesın unutma.

burda post atmissin sora buraya geliyosun yaziyosun bizde guild kuruyoruz diye horde tarafinda ya oraya o postu atmiycaktin varim giblerinden yada buraya guild kuruyoruz demiycektin bence[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

kızmayın ama kişisel fikrim, bu tip oyunlarda niye genelde türkler ortak birleştikleri noktada pürüzledi giderip, aralarından atmak ve o grupta arkadaşıyla ilgili bir sorun çıktığında direk ayrılmamak, o grubu başında olmasa bile sırtlayıp liderlere destek olmak yerine hemen birşey oldu mu biz kendi guildimizi kurarız şunu yaparız bunu yaparız diyip 10 kişi gezerler v14 kişi gezerler sonra biz 98693468 kişi atraksyon isteriz derler, wow gibi oyunda 5 kişi mc yapamadıkları için itemlı playerlara ezilrler ve sorun nerde diye merak ederler.

eklemeliyim, açılan topice gönderme için yazmadım bunu sadece arkadaş yazınca aklıma geldi diye söyledim. Bunun gibi olmayalar var diyeceksiniz, doğru haklısınız, bunlar her ülke kitlesinde var diyeceksiniz, evet haklısınız ama niye bizim kitlede daha fazla?[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

simdi o 15 kisi bizimle olsa 30 kisi olcaz biz zaten oyunu benim tanıdıgım burda cogu kisi organize oyanamyi seven insanlar birlik ve beraberlik icinde oynamak varken guild kurulmasina karsyim hemde horde tarifinda suan bir guild kurulcakken ve bu guildin kurulmasina daha yeni karar verilmisken bu tayfaya katılmak varken ayri guild kuruyosunuz ben bunu birazda pati insannı tanımana veriyiroum turkii yanlıs analama yenisin sanirim ama gercekten gruplasmak ii olmuyo hep beraber olmak varken[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

dorudur eskilikten degil benim demek istedigim burda ortam genelde cok guzel olur onu demek istemitim cabuk ısınırsınız guilde[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

bak bizi dinleyin
ben bosuna kizmiyorum yine raid yapılcagi zaman bu turklerin cogu arkides oldugu icin br araya geliyolar ama guild oldumu *Bana gore degil sizin guild kemkum ama raid cıkamsni biliyosun konusyosun artizlgine bana gore degil diyolar :D* anlatabiliyomuyum elbet alsirisiniz sorun var diye cikilmaz bu guildin buyuk ihtimal sitesi olcak o siteye genel bolumune guiide rahıtsız oldugun birseyi yazrsin cozum aranir yada direk orrda soyle veya burda ki topice yaz ben bunu bunu ve bnunu begenmedim hos olmuyo doru birseyse inan yanında olurum ama yok rutbemi begemdim guildin cıkıyorum duzelttin gibi birsey olursa sadece azar yersin gozumde degerin duser oyun icindede karakter yapın olarakta cozumlenmiycek birsey yok cunku[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Shippy sımdı bız bu serverın planını ıkı hafta onceden yaptık bızım bl dekı eskı ekıbın hepsı buraya gecıcek eskıden kusturdugumuz kardeslerımızlede tek tek konusup ıkne ettım nıe kusturdugmuzude sen benden ıyı bılıyorsun turklerı bırlestırcez dıye kendı elemanlarımnızın ustune cok gıttık aynı hataya dusmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...