Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat Bu Kadar Saçma Olamaz!...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Apache, 16 Ağustos 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
normal bırsey degıl akrabaya asık olmak bence hayat degıl ınsanlar sacmalar
[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 16 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
bence kan bağı olmadıktan sonra bu kadar tepki göstermelerine gerek yok. Aile içi diye kızmışlardır

+1 bencede bundandır[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
kanka ayağı göt ayağı var bide heheh bizde o durumdayız daha beter bişi[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
said:
Zeytin, 16 Ağustos 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
Mesela amcanın eşinin kız kardeşinin kızına aşıksın.
Sen amcan evlenmeden önce aşık olursan sorun yokta sen amcan evlendikten sonra aşık olursan ensestmi oluyorsun ?

komik olmayın yahu

şu yargıya nasıl vardın allasen? 180 derece dönüp okumayı dene bide. akrabalık aracılıgıyla tanışmaktan bahsediyorum ben. önce sonra olayı diil.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
Sen oku doktor ol o zaman seve seve kız verirler sana.benim kuzenim sırf doktor diye babam zorla veriyodu valla heh aileni öpte başına koy.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Mesaj tarihi:
Ya neyse ayrıldık dedim herkese artık kimse bilmiyo aileden 1 sene böyle idare edicez artıkın[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
  • Yeni Oluştur...