Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 diplomatik yollar derken nasıl yollar söler misin harbiden kafam deli gibi ağrıyo bişiy düşünemiyorum[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 e tutamadın mı sende be kardeşim kendini. hadi aşık oldun flnda içine at bitir o kadarda zor bir hadise degil üstelik aşık oldugun hatunda bacım diyebilecegin bi hatun . kan bagı olması bence önemli degil , akraba sıfatı taşıyor sonuçta. ben tez elden ayrılın derim tabii bu benim fikrim.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tutamadım ayrılmicamda ayrıl demeyinde başka yollar söleyin[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 @Ardeth Eskiden senin gibi düşünürdüm de, artık daha gerçekçi düşünmeye başlıyorum.... Olmuyo abi, yani sen bağlanıp sonuna kadar sadık kalabilirsin de, hakikaten ruh ikizini bulman gerek onun için... Sadece yanında olmaktan zevk alabildiğin birisi olması lazım, daha da önemlisi, onunlayken (ister ilk çıkmaya başladığınızda olsun ister 10. evlilik yıldönümünüzde) zaman kavramını unutabilmen lazım... Bende olmadı, inşallah Hadescik'te olur...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Önce babanları ikna et bence en azından sana baskı yapmamaları için ve bu ilişkinin yürüyüp yürümeyeceğini görmek istemediğini ve ilerde ciddileşirse ozaman amcanlara kendin açıklayacağını vs. Birde amcan nasıl biri? O sinirli amcalar vardır onlardan mı? :p Önce sana en yakın olanları ikna edip yavaş yavaş açılman gerekir. [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya amcamda babamda az sinirlidir yani istediklerini yapmassan acayip kızarlar dayaga kadar gider amcama sölersem beni keser artık bunu gizli saklı yapıcaz ve bi şekilde iş ciddiye biner evlilik olayları olursa ki seneye nişan olabilir çünkü işim hemen hemen garanti seneye ne kadar ciddi oldugumu görürser ama seneye kadar ne yapcem bilmiyom[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Ardeth, 16 Ağustos 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Önce sana en yakın olanları ikna edip yavaş yavaş açılman gerekir. en yakın olanlara sölersem onlarda büyüklere söle sülale anlamaz böyle şeylerden[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Öyle birini bulduğunu anlamak zor ama bence zaten öyle birini bulmazsan şu 19lu 20li yaşlarında onunla 1-2 seneden fazla kalabileceğini sanmam. Ya o seni terk eder ya sen onu. Bu kadar değişken bir hayatımızın olduğu dönemlerde mükemmel uyumu yakalamadıkça zaten isteyerek bir arada kalmak zor. Evlilik çağlarında ise sadece yanında olmaktan hoşnut olacağın biriyle kalman daha kolay olur. O açıdan bence asıl gerçekten aşık olabileceğin kişiyi bulman şu zamanlarda daha mümkün ve öyle birini bulursan asla bırakma derim ben.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 işte buldum ve bırakmam istemiyorum ben hayat ikizimi midir nedir onu bulduguma inanıyorum ve sonuna kadarda koşuşam[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 birşeyi çok merak ettim hocam kusura bakmazsan sorucam. sen bu hatunla akrabalık aracılıgıyla mı tanıştın yoksa bu olaydan önce bir tanışıklıgınız var mıydı?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 akrabalık aracılığıyla tanışmıştır @Asteroth = Doğru diyorsun da işte, illa bööle ilk aşkımla evlendim diye birşey olmaz. Hergün daha fazla da sevebilirsin, monotonlaşmak hep yeni heyecanlar , yeni atraksiyonlar.Sevginin gitgide artması neden olmasın. Muhteşem bir çift olabilirsen :P[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Aslında aynı şeyleri söylüyoruz da Prawler, ufak-tefek anlaşmazlıklar oluyo yine de... Benim demek istediğim, tamam o söylediğin ilişkiyi yaşayacak kızı ilk seferinde bulmuş olabilirsin ama bu miniminnacık bi ihtimal diyorum. Ne kadar çok denersen, o kadar yükselir "O"nu bulmak diyorum bilmem anlatabildim mi...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Dünyada bir sürü insan olduğunu düşünürsek belkide senin aradığın "O"ndan on tane yirmi tane vardı. Bazen birbirine karakter olarak tıpatıp aynı olma derecesinde insanlar bile görebiliyorsun o kadar zor değil yani. Önemli olan bir insan için ilişkisinin nasıl başladığını anlamak ondan sonra ise o ilişkiyi devam ettirecek sadakat ve sorumlulukdur. Hayatının 100 senesi boyunca aynı aşkı hissetmeyi dilemek bence haksız bir istek olur. İlk aşık olduğun zamanlarda sana yaşatacağı o güzel duyguya bir teşekkür ve sorumluluk duyarak hayatını o insanlar beraber geçirir ve her ona baktığında o günleri hatırlarsın. Önemli olan birşeyi hep yaşamak değil yaşamış olmak, ve o şeyi yaşadığın insanında ilerde de senle birlikte olup o günleri hatırladığında sana eşlik edebilmesi. Bence "O"nu aramak saçma bir arayış çünkü hayatınız boyunca bulabileceğiniz bir sürü "O" vardır. 16 yaşında veya 30 yaşında. Sonuçta 30 yaşında bulmuş olsan bile ondan önce yaşadığın ilişkilerin bir anlamı olmayacağı için, önce gençliğimi yaşayayım, şimdi bağlanmayayım gibi bir duygunun pek bir faydası olmaz bence. Ama burdaki risk 30 yaşında aşkla başlayan bir ilişki bulmak gençken bulmaktan daha zordur bence. Çünkü 30 yaşında insanların beklentileri ve amaçları değişebiliyor ve aşk gibi aşırı duygular yerine huzur, sakinlik gibi şeyler istiyorlar. Sonra 70 yaşına gelince bir bakıyorsunki zamanında aşık olduğun insan değil yanında olan sadece yanında olmaktan hoşnutluk duyduğun bir kişi. [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Milletimiz mantıklı bir açıklaması olan olayları gelenek haline getirip amacından uzaklaştırmakta çok başarılı valla. Akraba evliliğinin sakıncası evlenen kişilerin gen haritaları daha yakın olduğu için aynı sakat genlerin biraraya gelmesi olasılığı. aranızda kan bağı yoksa bişeyinin bişeyi diye araya verme ilişkini.Hata yaparsın. Açıklamaya çalış[signature][hline]Düdüt
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Zaten o yüzden hızlı yaşa genç öl diyolar ya... 70 yaşına geldiğinde yanındaki kişinin yanında olma nedeni alışkanlık ya da zorunluluk olmasın diye (Uykum geldi ben gidip yatayım en iyisi :) )[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Hehe açıkçası ben genç ölmeme ihtimalimi göze alarak hayatımın kalanını zamanında aşık olduğum ve ozaman ise sevdiğim bir kişiyle geçirmeyi tercih ederim. Açıkçası ben bunda bile kötü bir taraf görmüyorum. Yaşlılık gibi hayatının sönmeye ve hareketsizleşmeye başladığı bir dönemde yanında olmasını en çok isteyebileceğim insanlardan biri olur. Yaşlılıktan ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 1.Akrabalık ilişkilerinden hiç anlamam (Şema olmadığı sürece) 2.Biraz sert olucak belki ama ne olursa olsun ailenin (ailelerin) %100 karşı çıktığı bir ilişki yaşamak uygun olmaz. En azından mutlu olma ihtimaliniz çok düşük olur. Boşuna kürek çekme derim... Sonradan hem daha çok kırılırsın hem de aileni karşına almış olursun.[signature][hline]MONO(b)LOG
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Öeh? Kan bağı yok ki? Nasıl olucak o iş?[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 şimdi nerden başliim bilemiyorum. neyse dogaçlama giriş yapıyorum. bu olayda kan bagı yok buraya kadar tamam. fakat kan bagı herşey demek degil. @zeytin akraba evliliginin sadece genetik açıdan sakıncası varsa ozmn korunduktan sonra bir sakınca kalmaz herkes ensest ilişkiye girebilir . senin mantıgına göre bu olay dogru oluyor? neyse bu olaya geri dönücek olursak... uzaktan akraba oldugu için ve kan bagı bulunmadıgı için arkadaşın aşık olmasında ve birliktelik yaşamasında sakınca yok. emmevelakin şöyle bir hadise var (dogru anladıysam) , birbirlerini akrabalık aracılıgıyla tanıdıkları için , akrabalıgın üzerine kurulan güvende sorun yaşanır -ki yaşanıyor. bu olay akrabalar arasında pek hoş karşılanmaz arkadaşın aileside sanırım bu yüzden tedirgin durumdalar. neyse kendi fikrimi söyleyecek olursam bu ilişki başından beri faul bir ilişkiymiş. insan belki duygularını belirleyemecegi için aşık olması normaldir fakat bunu bir ilişkiye çevirmesi duygularını kontrol edemedigini yada etmek istemedigini gösterir. bu durum ailenin yaptırımlarıyla düzelicek bir durum degil onun için olay plutonda bitiyor. yalnız devam ettirmeye karar verirse 2 tarafın ailesinide karşılarına almış olucaklar ve cidden zor bir aşk yaşayacaklar. ben baba olsam bu durumda napardım diyorum kendime fakat cevabı moral bozmamak için söylemiyorum.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 16 Ağustos 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Teyzesinin kzının ebesinin hedesinin hödösü ensest kavramını aşıyor arkadaşım alakası yok.[signature][hline]Düdüt
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Zeytin bunu ben de HasMez' e anlatmaya çalıştım ama görüşler tamamen farklı. Ne ben onun düşüncesini değiştirebilirim ne de o benimkini. Arada kan bağı olmadıktan sonra bi sorun yok. En azından ben şöyle düşünüyorum. Birbirini tanıyan, yaşam koşulları, sosyal çevreleri aynı olan iki uzak akraba. Tepki gösterilmesi BANA göre yanlış... Ama pluton' un çaresiz olduğu nokta, devam etse bile huzursuzluk olacak ailede... Belki ailesiyle oturup adamakıllı konuşmak bişeyleri değiştirebilir.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
unac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hangi cagda yasıoruz artık bırakın akrabaları of[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hayat sacma degil senin yaptigin sacma .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 murtaza bak abi ben tam olarak öyle demek istemedim. şimdi kan bagı fln diyoruzda ondan öte birşeyler var. aile içi bi güven vardır , akrabalıklarda da aynı şekilde güven vardır. nede olsa birkaç ailelerin birleşmesiyle oluşur akrabalıklar. benim dedigim işin tabusal kısmı. kan bagına takılmak saçma geliyo bana. bide benim aile kavramım biraz farklı , belkide ondan fikir ayrılıkları yaşıyoruz. ben akraba olayında uzak yakın olmaksızın uzak dururum şu tür ilişkilerde. tabii bu benim fikrim sonuçta katılıp katılmamak size kalmış[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesela amcanın eşinin kız kardeşinin kızına aşıksın. Sen amcan evlenmeden önce aşık olursan sorun yokta sen amcan evlendikten sonra aşık olursan ensestmi oluyorsun ? komik olmayın yahu[signature][hline]Düdüt
Öne çıkan mesajlar