Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat Bu Kadar Saçma Olamaz!...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugünlerde öyle olaylarım oldu ki hemen anlatiyim.

bi sevgilim var ve ben ona AŞIĞIM. Oda bana ama sorun şu ki biz yakın akrabayız ve bunu benim babam duymuş ve bu olay yüzünden herşey karıştı sevgilim şuan ağlıyo ve ben ne pok yiyeceğimi bilmiyorum Babam Annem Amcam kısacası akrabalarım çok üstüme gelmeye başladı. Bana bir fikirin verin ne yapmalıyım?[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Mesaj tarihi:
ya akraba dediğim şu yengemin kardeşinin kızı yani kan bağı yok ben bi abartı göremiyorum nedne bu kadar büyütülüyo böyle olaylar?[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
Birincisi babanlar zaten o işi bitmiş görüyolardır, "Nasıl bi ceza versem de dünyanın kaç bucak olduğunu görseler" diye düşünüyodur... Yani babanın karşısına dikilip "Aşığım hüleayn! Sizi de silerim gerekirse!" demeyi düşünme bile...

Kaç yaşındasın, nasıl bi ilişki, ne kadar süredir sürüyo, gelecek planlarınız ne onları bi anlat önce, sonra derman ara...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa

[Bu mesaj Asteroth tarafından 16 Ağustos 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aile içinde olunca garip karşılamaları dogal sen aşkını savun gerisi gelir zaten bi sure sonra onlarda kabullenir[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
@Asteroth

Amca kızı değil amcamın karısının kardeşinin kızı yane amca kızı değil ilişki 2 aylık ama 10 senedir tanıyoruz sanki 10 yıldır çıkıyoruz 19 yaşındayım ama ciddi düşünüyorum şimdi belki diceksiniz yaşın çok küçük bende biliyorum ama ben ciddiyim bu konularda aramızada bir sorun yok şimdiye kadar[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
Valla Hadescik, biliyorsun zaten ne diyeceğimi ama ben yine de söyleyeyim. Aileni karşına alman gerekirse, alma derim ben. Hakkaten çok gençsin çünkü.

Bir de 19 yaşındasın abi dur daha, hayatının en güzel döneminde niye bağlanıyosun ki? Ne kadar senin durumunda olup kıza bağlanmayı seçen arkadaşım varsa, sonradan pişman oldular, gençliğimizi yaşayamadık diye...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
Bizimkinide babası öğrenmişti kavgalar evde huzursuzluklar meydana gelmişti ama biz olabildğince onların suyuna gidiyoruz... Büyük sorun olmasını ,istemiyorsan suyuna git ama asla bırakma!
Mesaj tarihi:
asteroth bi kıza bağlanmak, gençliğini yaşayamamakmıdır sence?
Her zaman olaya bu açıdan bakmamak gerekir.
Bazen güzel insanlar, güzel gençlikler yaşatabilir.
Buna inanıyorum ben.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Mesaj tarihi:
Bağlandım işte hayatımda ondna daha iyi birisini bulabileceğimi sanmıyorum babam diyoki işte onun babası duyarsa ne dicem ben felam diyo oda kendine göre haklı ben şimdi bunları nasıl susturcam halledicem olayı benim üzülmem sorun değil kız arkım üzülmesin o yeter[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
öyle bi hata yapma gerçi bizim iki küçük kuzen birbirine aşık olmuştu ama sonra imkansız diye bitirdiler şimdi arkadaş gibiler küçük dediğimde beybin kadar bişeyler işte :P
Mesaj tarihi:
ben bişiy düşündüm ama nereye kadar gider bilmiyorum şimdi ben babama anneme abime yane herkese ayrıldıgımızı söledim bu ne kadar sürer bilmiyorum ama bu biraz idare eder 1 sene idare etse yeter sırf bu kız için üniye çalışıp kazanıcam ünide kimse bi pok diyemicek[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 16 Ağustos 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
asteroth bi kıza bağlanmak, gençliğini yaşayamamakmıdır sence?
Her zaman olaya bu açıdan bakmamak gerekir.
Bazen güzel insanlar, güzel gençlikler yaşatabilir.
Buna inanıyorum ben.

Prawler,
bağlanmak güzel birşeydir, eyvallah ona sözüm yok da, bu çocuk 19 yaşında ve muhtemelen bu ilk kızarkadaşı(mı?)..

Şimdi birbirlerini sevdiler diyelim, hatta daha da ileri götürüp bunları evlendirelim... Canım cicim ayları falan filan derken, bir noktadan sonra ilişki monotonlaşmaya başlayacak (Korkma, her zaman olur böyle şeyler) Sonra bizim oğlan düşünmez mi; "Ulan ilk aşık olduğum ve çıktığım kızla evlendim, keşke biraz daha yaşasaydım gençliğimi" diye? Bu da sonu aldatmaya giden reaksiyonun ilk zinciri olmaz mı?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
Yok olmuştur abi ona sözüm yok da, ilk kızarkadaşa bağlanma hedesi hep görülür, bi de 19 yaşındayım deyince oraya bağladım...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
cep telefonları, top secret buluşmalar ?
heyecanlıda olur
hayretle okumaktayım gelişmeler ne olucak[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
Sana bağlı... 1 ay da sürebilir 1 yıl da 1 ömür de... Sende bitiyo yani :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
yaw cep telefonunu geç zaten top secret konuşuyoın neden cep telefonunu geç güvenlik kodunu bilmeyen kimse telefona bakamaz böyle bir olay ondna yana korkum yokta işte bu buluşmalarda görürlerse diye antalyada oturuyorum bu arada[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
Eğer gerçekten aşık olduğuna inanıyorsan bence tek kişiye bağlanmakta sorun isterse 16 yaşından itibaren olsun. Sonuçta insan hayatında fazla gerçekten aşık olmayacak o yüzden yaşacağın başka ilişkilerin onun yanında sözü bile olmaz, o yüzden gençliğini yaşayıp sevdiğin bir sürü kızla beraber olmaktansa aşık olduğun biriyle beraber olman daha güzeldir ama tabi ki gerçekten aşık olup olmadığını trajik bir olay olmadıkça insan anlayamıyor genelde kendini kandırıyor ben aşığım diye. Her neyse bakalım bu işin sonucu bence gösterecek zaten sizin gerçekten aşık olup olmadığınızı. Kolay gelsin arkadaşım bence sen diplomatik yollarla elinden geleni yapmaya çalış.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...