fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadaşlar bilgisayara format attım. 1.5.0 patchini bıraktım ama 1.5.1 patchini kaydetmeyi unutmuşum. şimdi wow güncellerken direk 1.6.0 full indiriyo yani 170 mb. 1.5.1 den 1.6.0 patchini internetten indirdim ama 1.5.1 patcihin bulamıyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 patch diye aratınca birçok konu çıkıyor.onlara bak ben ilk çıkan konudaki linki veriorum. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya bana 1 mb mi 2mb mi olan ufak patchi lazım. yani 1.5.0 dan 1.5.1 o kadar onu bulamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 abi acele lazım kimse yok mu :) yoksa 170 mb dl yaptıcaksınız bana hadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bende ariyorum deli gibi ama indirecez sanirim 170 mb ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 dont pannic bende var :) bekleyin azcuk ariyorum[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 varsa 3 kere oley cekecem fileplanetten 40 saatte inimyo full patch[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 BUrada birkac adres var Sunu indirdim oldu :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ulaaa sana o zaman 3 kere oley oley oley hizli ciktin benden :P[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: fatal_error, 18 Temmuz 2005 22:26 tarihinde demiş ki: abi acele lazım kimse yok mu :) yoksa 170 mb dl yaptıcaksınız bana hadi :( Ya 170Mb de bişi değil aslında ama o Blizzard'ın programı kaçla indiriyor bilmem benim patch indirmem 16 saat 27 dakika 8sn sürmüştü (o arada bir kaç film izledim gittinm çarşı turu attım. Allah'a şükür oyuna kayıt olmadan önce patch yapmayı akıl ettim) Hemen patchi cdye attım valla böyle eziyeti bi daha çekmemek için (ben o sürede 3 anime bölümü indirir üzerine izlerdim bide :D) Hakakten eziyet yani[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Wendigo, 25 Temmuz 2005 17:56 tarihinde demiş ki: BUrada birkac adres var Sunu indirdim oldu :)= .mpq dosyasını nereye copylicez? edit: ana klasöre kopyalayıp BNupdatei çalıştırıyoruz :) [Bu mesaj Udinen tarafından 17 Ağustos 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar