irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 öeh icemedim cok kotu.anneannem coook lezzetli,biz bunla buyuduk die yutturmaya calıstı ama yemedim:P icmedim[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 içiyorum maviş şişesi elimde şimdi kefire iğrenc dıyenler utansın[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 fazlası ile sağlıklıymış. gıde mühendisi halam kullanıyordu, bir ara koklamıştım. birşeyleri yiyip,içmeden önce koklama hastalığı var. iyiki koklamışım, kokusu iğrençti :) ama yararlıymış..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kim dedi kullanılamaz die? maalanmış hali vs... Kefiri özelliği fermantasondan sonrada kullanılabilmesi zaten.. buyrun kanıtı: Kefir Tanesi; fındık yada buğday büyüklüğünde, renkleri beyaz, beyaz-sarı arasında küçük karnabahar veya patlamış mısır görünümündedir. Boyutları 0,5-3 cm arasında değişir. Taneler sütü fermente edici rol oynar, en önemli özelliği fermantasyon sonunda süzülerek tekrar kullanılabilmesidir. http://susurluk.balikesir.edu.tr/kefir.htm [Bu mesaj Bloodless tarafından 17 Ağustos 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 feci gobek yapar yasli insanlarda ancak omru de uzatir kafkas turkleri uzun yasar zaten[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 blodless olmaz oyle bırsey sana mayalısını vermıyorlar mayalanmıs halını verıyorlar oyle olsa ben doldurur satarım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben tadını hiç sevmemiştim bence içme ama yine de sen bilirsin[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar