Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece yarısı çalan araba kornası

cenin

Öne çıkan mesajlar

Evin tam karşısında park halinde bir araba var ve kornası son 15 dakikadır ötüyor deliricem neredeyse. park halindeki aracın kornası niye öter ya????
Üstelik durup yeniden başlıyor içi de boş zorlayan kurcalayan da yok.
[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor.
Kölnlü Panter K.

[Bu mesaj cenin tarafından 15 Ağustos 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bozulmuştur.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

[Bu mesaj Cintonick tarafından 15 Ağustos 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla yıllar önce bi keresinde bizim yan apartmanın otoparkında. bi arabanın alrmı bozulmuştu 2.5gün boyunca sürekli olarak öttü. sahibi de şehir dışındaymış adamı getirttiler. alarmı kapamaya[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

Çılgın Trafo

sakin bir pazar günü sabahında mahalledeki trafo mütiş bi gürültüyle patlayarak(kapı kırıldı o kadar ama ne gürültü...) cozurtu çıkarmaya başlar ve arada patlama filan olur.o kadar yüksek bir ses çıkar ki bütün mahalle toplanır sabahın köründe.

Meczup Alarm

sabah dinginliği aniden vülili şeklinde ötmeye başlayan alarmla bozulur.ses , Linens'ten gelmektedir ve tüm aramalara rağmen hırsıza filan rastlanmaz.sonradan anlaşılır ki alarm bozulmuştur , kafasına göre ötmektedir.

bunları yaşadım ben , değişik deneyimlerdi.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burdada oldu aynısı yalnız depremden,arabanın kornası takılıyo zaten 92 model kartal arkadaşımın arabasıymış sonra öğrendim bende savaş var diye evde hazırlık yapıyodum arabanın farlarını bezle kaplamaya gidiyodum çünkü saat 3.15 ti aklıma bi o geldi sivil savunma alarmı gibi bişeydi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...