Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

galatasaray neden böyle parasız?

lubne

Öne çıkan mesajlar

kibarca...

profesyonel yönetim anlayışı ile önce altyapı kurma çabasında olan ve bunu tahminlerden hızlı gerçekleştiren takımı: Fenerbahçe

iyi bir sinerji yakalayıp 5-10 yıl başarı sağlayan fakat bunun altyapısı hazırlanmadığı, sistem olmadığı için çöküşe geçen takım: Galatasaray[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 13 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Daha güzelini de söyleyeyim. Aziz Yıldırım'ın Revivo'yu sırf İsrailli'lere yaranmak için transfer ettiği de söylenir. İsrail silahlarının distribütörü olduğu için.

mustafa denizli bir israil-türkiye hazırlık maçında hayranlık duyduğu revivoyu milli takımdan sonra çalıştırdığı ilk kulüp takımı fenerbahçeye transferini talep eder ve yönetim bu talebi geri çevirmez..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 13 Ağustos 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
said:
elektrot, 13 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Daha güzelini de söyleyeyim. Aziz Yıldırım'ın Revivo'yu sırf İsrailli'lere yaranmak için transfer ettiği de söylenir. İsrail silahlarının distribütörü olduğu için.

mustafa denizli bir israil-türkiye hazırlık maçında hayranlık duyduğu revivoyu milli takımdan sonra çalıştırdığı ilk kulüp takımı fenerbahçeye transferini talep eder ve yönetim bu talebi geri çevirmez..

Lanet olsun, komplo teorilerini sevmem ama bu biraz kamuya şirin gözüksün diye yaratılmış bişey olamaz mı? Yanlış anlama, yukarıdaki söylentiyi savunmuyorum, ama Denizli hikayesi de çok masumca. Açık açık "biz bu adamı başkan silah kaçakçısı diye aldık" diyecek halleri yok ya! [signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 13 Ağustos 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oha revivoyu israhilli silah kaçakçılarına yaranmak için aldı dimi aziz yıldırım . Aziz yıldırım silah kaçakçılığı yapmıyor ki . NATO nun ihalelerini alıyor , bina yapıyor . O ihaleleri nasıl alır tabiki tartışılırda silah kaçakçılığı ve revivo ? Sonra GS aldı revivoyu sizdemi onun için aldınız ... oh 0-5 mantığı[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SirAnubis, 13 Ağustos 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
Oha revivoyu israhilli silah kaçakçılarına yaranmak için aldı dimi aziz yıldırım . Aziz yıldırım silah kaçakçılığı yapmıyor ki . NATO nun ihalelerini alıyor , bina yapıyor . O ihaleleri nasıl alır tabiki tartışılırda silah kaçakçılığı ve revivo ? Sonra GS aldı revivoyu sizdemi onun için aldınız ... oh 0-5 mantığı

Bana diyorsan eğer ben GS'li değilim, benimki 3-4 mantığı. Ayrıca ben bunu söylenti diye yazdım, kendim %100 inanmadığımı, ama doğruluk payı olduğunu da belirttim. Silah kaçakçısı da değil, distribütörü,yapıyorsa eğer yaptığı yasal bişey. Silah dağıtımı yasal olabilir, ama etik midir tartışılır.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 13 Ağustos 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aziz yıldırım bi yana biz uefa kupasını kazandığımızda kasamıza 76 milyon isviçre frangı girmişti yanılmıyosam,bu paraların sadece fatih terimin 2.döneminde yaptırdığı transferlerle bitmesi akıl almaz bir iş bence bunu ismet tongo da yazılarında belirtmişti, taraftarın bunları bilmeye hakkı var[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 12 Ağustos 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
said:
alukard666, 12 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
bu sorunun tek bi cvabı var... besiktas ve fener baskan parası yiyor. ama galatasaray kendini bi topluluk olarak grduu icin baskanın transferlerde direk para cıkartmasını istemio.. tabiki yoneticiler kendi ceplerinden paralar ekliolar ama tamamını hcbir zman baskan yada yonetici odemiyor

feneriumdan guzel gelirler elde edilmeden once aziz yildirim inanilmaz paralar hibe etti klube..
bir yoneticimiz kendi cebinden para vererek futbolcu getirdi zamanında.

bunlar zaten olmasi gereken seyler , sen gidip klup baskanı veya yonetıcısısıysen , gerektıgı zaman elını cebıne atıcaksın..

evet fb baskan parasi yiyor. chelsea da abramovicin parasini yiyor?
yanlis olan hic bisi yok yani dedigin cok sacma :)

ayrica gs kendini topluluk olarak goruyosa topluca atsınlar ellerini cebine , gs nin borcu yarı yarıya iner be.

tabiki baskan GEREKTİGİ zaman elini cebine atmalı.. ama fenerbahcede isler farklı.. bu durumdayken kimse aziz yıldırımı baskanlıktan alamaz.. takımın sahibi oldu resmen adam.. istediini yapar. ama galatasarayda hcbir zaman bole bisi olmaz

[Bu mesaj alukard666 tarafından 14 Ağustos 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 13 Ağustos 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
revivo olayı hmm alakalı olmayabilir ama aziz yıldırımın ne halt olduğunu herkes bilio tartışmak gerekir mi acaba?

anlat biz de öğrenelim türkiyede diğer yöneticilerde olmayan kötü bir özelliğini.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 14 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
said:
TRA_GS, 13 Ağustos 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
revivo olayı hmm alakalı olmayabilir ama aziz yıldırımın ne halt olduğunu herkes bilio tartışmak gerekir mi acaba?

anlat biz de öğrenelim türkiyede diğer yöneticilerde olmayan kötü bir özelliğini.

mafya.. yeterli mi?[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sie, 13 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
said:
Fransua, 13 Ağustos 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
said:
SirAnubis, 12 Ağustos 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
hyr ama büyük bölümü anelkayı alırken ne dendi .. Taraftarlarımıza teşekkür ederiz .. neden acaba ? bir yılda 20 trilyon para kazanılıor. araştırın bakın

gerçekten bazı yazılar okundu çizildi edildi ama paticik.com bünyesinde anlatmanın yakışı kalırmı bilmem..
Aziz yıldırımın kara para akladıgı hiç mi aklına gelmiyo. yani gerçekten bunu hiç söylemek istemezdim böyle bi durum ortaya cıktı cıkalı bütün ortamın dilindeydi .. ?

Çizildi edildi belirtildi olduğu ogrenildi . Kaynak goster kardesim kaynak. Sizin baskanlarin naylonlarini buldular sen Aziz baskanin para akladigina dair kaynak goster.
Baskalarına bok atmadan once siz gidin ilk once kendi yonetiminizi duzeltin. Sonra duzgun olanlar konusunda atıp tutun.Sen çamurun içinde yuvarlanıyosun, herkes yanında olsun istiyosun. Olmucak gec kaldınız.
Super Mario Jardellere verilen 30m dolarlar. Bedavaya giden Emreler Okanlar. Ulan UEFA sampyionu olupda 1 anhtarlık basmadınız. Simdi takır takır isleyen sistemli takımlara bok atıyosunuz. Hala daha hata yapiyosunuz ve hala daha köpek gibi saga sola saldiriyosunuz. Gidin isinize bakın. Telefon kartımı saticaksiniz 100 er avroya, beyzbol sopasiyla ev mi basicaksiniz baloya emrivaki adam çağırıp zorla haraç mı kesiceksiniz oyuncakciya stat maketi mi yaptircaksiniz napicaksaniz yapin duzeltin oyle gelin , ondan sonra konusun.

al işte ben ne diyorum adam nereye çekiyo hocam başbakan bile biliyodur bunun ne oldugun bu azizenin o bakımdan konuşturtmayın milleti al oku bütün gazeteleri izle dikkat et NEREDEN GELIYO BU PARALR ZANNEDIYOSUN ?! öpücük mü veriyo adamlara ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..

storm uo shard..
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede mafya dediğniz camiadan olmayan bir yönetici yok. fatih terimin bile mafya olduğu söylenior.

bir de yakın arkadaşım geçen gün dalaman'a giden uçakta faruk süreni görmüş iki sıra önde tatile gidiyormuş.
nasıl iflas ettiyse :) ben de iflas etti biliodum o ayrı[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

tatile uçakla gitmek garip değil ama geçenlerde faruk süren kendi açıklama yapmıştı bi gazateye elimde kalan 1 tane işyerim var orada yatıp kalkıyorum demişti smoke arkadaşın da dediği gibi bu adamlar iflas etse bile mutlaka 7 sülalerine yeticek kadar para saklıyolardır bi yerlerde 4 sene GS de başkanlık yaptı kolay değil[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...