adam aziz yıldırıma mafya diyo sen bunla övünüyo musun deyip hakaret ediyosun ne alakası var anlayamadım[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
galatasaray neden böyle parasız?
türkiyede mafya dediğniz camiadan olmayan bir yönetici yok. fatih terimin bile mafya olduğu söylenior.
bir de yakın arkadaşım geçen gün dalaman'a giden uçakta faruk süreni görmüş iki sıra önde tatile gidiyormuş.
nasıl iflas ettiyse :) ben de iflas etti biliodum o ayrı[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
bir de yakın arkadaşım geçen gün dalaman'a giden uçakta faruk süreni görmüş iki sıra önde tatile gidiyormuş.
nasıl iflas ettiyse :) ben de iflas etti biliodum o ayrı[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
tatile uçakla gitmek garip değil ama geçenlerde faruk süren kendi açıklama yapmıştı bi gazateye elimde kalan 1 tane işyerim var orada yatıp kalkıyorum demişti smoke arkadaşın da dediği gibi bu adamlar iflas etse bile mutlaka 7 sülalerine yeticek kadar para saklıyolardır bi yerlerde 4 sene GS de başkanlık yaptı kolay değil[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
haklısınız da abi işyerinde yatıp kalkması da ilginç geldi. evini ofis yapmıştır heralde heuhe[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
sportmen baskanları sportmenlikten baska biişi yapmadıgı için olabilirmi?
Öne çıkan mesajlar