Dev Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Elimde uzun metinler var. Onları ingilizce den tr ye çevirmek istiyorum. Aynı zamanda çince ve japoncayı da tr ye çevirmesi bi artı olur :lol: ama gerek yok illa olmasına gerek yok. Eng->tr olsun yeter. Bildiğiniz bi program varmı. Gagıldan arattım da pek bulamadım. Download linki verebilirseniz veya vermek yasak ise crack olabileceğinden msn verip ordan söylermisiniz.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Eng to Tr kaliteli bi şi yok, ama diğer dillerden, diğer dillere çeiviri için babel fish var...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hımm gerek ya böle bişiy...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bayaa zor bişiymiş gibi geliyor öle bi program yazılması[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Uzuun uzuuun dil incelemesi (dilbilim oluyor galiba, ehayyy!!! linguistic işte) gerektiğini düşündüm şimdi...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar