Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir konuda fikir danışmak istemekteyim.

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Bir konuda fikir danışmak istemekteyim. Arkadaşım bir forum istedi oturduk kurduk kafamıza göre editledik ve devam ediyoruz. Neyse olay şudur;

Okumaya üşenenler küçük yazılı kısmı atlayıp direk alta geçebilirler ...
Bu forumda siyasi konular serbest ve siyaset adı altında çeşitli başlıklar var. Bunun yanı sıra dünya ve Türkiye gündemi de forumlarda yer alsın istedik. Birazda kültür sanat eğitim dedik ve öyle bıraktık. Gerisi abartı olur dedik fakat nasıl olmuş şeklinde fikir aldığımız insanlar kategorilerin ve başlıkların yetersiz/az olmasından yakındılar.
Şimdi size soruyorum!! (eheh bu cümlenin hoş bi anısı var da :) )

Siyeset ve gündemim tartışıldığı bir forumda kişisel bölümler, teknoloji ya da internet tipi bölümlerde bulunmalı mı sizce ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanıcı sayısına bağlı olarak, evet! Şöyle 100kullanıcı da aynı amaçlarla siteye üye olmuşsa gerekmez... Hepsi siyaset tartışmak istiyorsa, siyaset tartışırlar. Ancak kullanıcı sayısı fazla olursa diğerlerinin de nefes almalarına izin vericek ortam gerekir diye düşünüyorum...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bunun bende farkındayım ama sadece 15-20 kişide olsa istekleri farklı oluyor. Bunun sonucunda da "gelen ziyaretçi, sonra talep olursa açarız dediğimiz konu başlığını istiyorsa ve istediği başlığı göremezse üye olmaktan vazgeçip gidebilir." şeklinde düşünmeden pek edemiyorum. Sormamın sebebi budur.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Siyaset ile çok aram yoktur ve anlamam ama ara sıra hakkında birşeyler okuyup ufak tefek şeyleri takip ettiğimde olur. Benim gibi bir sürü kişi var böyle yapan. O yüzden aşağı sıralarda da yer alsa bir kaç farklı kategorinin olması fena olmaz diye düşünmüştüm ben.

Diğer türlü -en azından net üstünde- çok rağbet gösterilecek bir konu değil gibi siyaset. Bu işle ilgilenen kesimi yeni açılmış bir foruma çekmek çok zor.

Neyse yeni yöneticiside sadece siyaset ve gündem konularının yer alması yönünde kullandı insiyatifini. Öyle görünüyor ki eğitim ve kültür-sanat başlığı altında bile bu tip konular konuşulacak.

Onun dışında girip bakmak isterseniz adres imzamda mevcut.

Kahvaltıya kalkıyorum gelmek isteyeni beklerim : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Moderatör konusu hiç sorun olmaz sanırım. Böyle hevesli olan bir tipi alıp oraya yönetici sıfatıyla koyduğunuz zaman adam birden değişiyor. Ne nette ne de normal hayatında olduğu gibi kalıyor. Öyle bir etkileniyor ki resmen otorite abidesi halini alıyor. Senelerdir arkadaşım şu anda orda yönetici sıfatında bulunan kişi ama dün yakınımda olsa yüksek bir yerlerden atardım kesinlikle ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...