borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 selam, ne yaptım ne ettim dial up bağlantısını hızlandıramadim, hayes accura 56k V90 modemim var, e-kolay'dan bağlanıyorum ama inanılmaz yavaş ne yapabilirim bildiiniz bi program varsa söyleyin...[hline]Freedom holds on a Harley's wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 e kolay türkiyenin en yavaş iss si[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 tavsiyen nedir???[hline]Freedom holds on a Harley's wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 doruk net ya da superonline.[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 malesef yoq, elinde fazla varsa rica etsem yolayabilir misin???[hline]Freedom holds on a Harley's wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 super iyidir hızlıdır[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar