Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 *hancıdan boynunun ağrısı için bir asprin ister ve odasına çekilir.*[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dingaer odasına çıkmak için merdivene yönelir fakat içinde garip bir his vardır bu Misanthrope ona biraz garip gelmiştir onda daha önce bir şeylerde gördüğü tanıdık bir his vardı bu düşünceyi bir kenara bırakarak odasına çıktı ve meditasyon için hazırlandı yarın için ezberlemesi gereken tonla büyü vardı
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 *Gece odasından çıkarak handan ayrılır. Sabaha karşı kumaş bir beze sarılı bir şeyle birlikte geri döner. Odasına çıkar*[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 *!Kasabadaki işlerini halledip hana döner toplamaya çalıştığı grubun toplanmış olduğunu görüp atlar.* -İki dakka boş bıraktım diye grup toplamışlar be! [bağırarak] Beni de yazın.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 08 Ağustos 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
corwin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Aynı zamanda 200 km ötedeki Meşekök kasabasında... Kasabanın Başmuhafızı Corwin yanında 30 zırhlı askerle paradise wall ların girişinde beklemektedir.Herkes heyecanlı ve uzun süren bekleyişten sonra gergindir.Gelen haberlerden sonra ölümcül bir savaşa hazırlanmış olan bu tecrübeli askerler bir atlı görüş mesafesine girdiğinde hemen silahlarına uzanırlar Corwin:Silahlarınızı indirin gelen Ragnar Ragnar kasabanın rangerı ve scout udur ve kasabaya yaklaşan o üğrenç yaratıkları gözetlemek için uzun süre önce gönderilmiştir.Herkes ranger ın öldüğünü düşünüyordu ve bu kadar uzun sürede gelmesi bir hayli esrarengizdi. Ragnar:Efendim yaklaşıyorlar.Tam olarak ne olduklarını ve ne kadar olduklarını bilmiyorum, bu bataklık yaratıkları özellikle karanlıkta tamamen görünmez oluyorlar.Ve size sadece şunu söyleyebilirim :Eğer bu gece burayı terk etmezsek hepimiz yok olacağız! Corwin:Hayır Ragnar eğer burayı terk edersek onlar bizi tepelerde yakaladığında hiçbir şansımız kalmaz.Yapabildiğimizi yapmalı ve kasabamızı savunmalıyız.Helm e dua edin.O bizi korur ve buna ihtiyacımız olacak. Askerler daha önce kendilerini birçok kez tehlikeden kurtarmış olan Başmuhafız Corwin e bakarlar.Onun beceri ve kabiliyetine güveniyorlardı ve diğer savaşlar gibi bu savaşın da üstünden geleceklerdi.Bundan hiçbirinin kuşkusu yoktu.50 li yaşlarına yaklaşmış deneyimli bir savaşçı olan Alagar şehirden atıyla dört nala uzaklaşan Ragnar a acımayla baktı.Bu kadar korkaklık çok fazlaydı! Ve güneş battığında bataklık kasabanın üstüne bir sis gibi çöktü... Ragnar ın kurtuluşu diğerlerinin ölümüydü...
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: kitana, 08 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Hata:Asprin edit : Dikkat et :D @kitana şaka yapmıştım ilk frp m mazur görün[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 *piponun son partisini bitirir.herkesin odalarına çekildiğini görmektedir ve artık kendini dışarı atabileceğini anlar, dışarı çıkar* *öküsürük sesleri giderek uzaklaşmaktadır ve uzaktan bir ses duyulur* "şu pipoya alışmam kötü oldu, fena öksürtüy...." *ses giderek azaldı ve artık duyulmamaya başladı* [signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! [Bu mesaj misanthropehus tarafından 09 Ağustos 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 *herkesin yarını konuşarak odalara dağıldığını görüdükten sonra 1 saat içinde handa ve han çıkışında insanların ceplerini az çok boşaltır* *odasına yılların alışkanlığıyla gerekli tedbirleri alarak girer ve kendince bir takım önlemler alarak eli yastığının altındaki daggerın kabzasında uykuya dalar*[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 *Gece uyurken handaki Nightstalker adındaki yabancının seslerini duyar.* *Eh bakalım onuda yazalım..N-i-g-t-h-s-t-a-l-k-e-r tamaaam.Bu kadar yeterli..* *Diyerek kafasını yastığa vurur.Gece iyi uyumalıdır,yarın uyandığında büyük bir macera onu beklemektedir.* Edit: DM olsunmu arkadaşlar? Yoksa biz kendimiz devam edelimmi? [Bu mesaj kitana tarafından 09 Ağustos 2005 03:20 tarihinde değiştirilmiştir]
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dm olayının pek işliyebileceğini sanmıyorum nede olsa yakında patlar bence gerek yok[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 *Hor fiyuuv Horr pışs* edit: tmm kendimiz devam edelim
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 *karanlık ve sessiz sokaklarda tek başına yürümektedir.Her insanın oralarda yürürken olduğu gibi tetikte değildir, rahattır.Akşam o grupla bulunduğu hanın arka sokağından geçerken horlama sesleri duyar* "aklımda olsun da bunlarla kamp yaparken uzak bir yerde uyuyayım" *diye aklından geçirir ve karanlıkta yürümeye devam eder*[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Dm olabilirm[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 *HOroho FiyuVvY* edit: misanthrope ne dersin olsunmu zydar dm.Dm olunca daha zevkli olabilir.Daha eşit şartlar altında oyun olur.[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ooc: DM Bütün gün bilgisayarın başından kalkmadan 30 dakikada bir threade bakabilecek biri olmalı yoksa oyun direk kontrolünden çıkar ve toparlanamaz. EDIT: HERKES EŞYALARINI YAZSIN VE MANTIK SINIRLARINI AŞMAYIN. [signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 09 Ağustos 2005 10:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arcos (rogue) armor:klasik leather armor.... weapon:short sword+4 tane dagger (botumda,kemerimde,göğüs bölgesinde 2 tane de throwing)...geriye kalan..ip,thieving kit,çakmak taşı..vb..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hyleoah (Druid) Armor: Klasik deri set. Silah : Staff ve kemerimde küçük bir dagger Kemerimde :Birkaç iksir , bitki otları , küçük bir tava ,bir adet iksir kitabı Botumda : sakladığım 2.dagger [signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi [Bu mesaj kitana tarafından 09 Ağustos 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 misanthrope(bilinmiyor) armor niteliği taşıyan hiç birşey yok sadece bir yakası ipli kahverengi gömlek ve altında siyah pantalon.:) silahı görünmüyor[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Nightstalker(rogue) Amma yazdım be okumak istemeyenler için özet: 1 kılıç, 6 bıçak, 1 yay, oklar, deri zırh, lockpick, sapan/taş, alkol, pyrosnappers, biraz tahta, iğne iplik, ayna, kağıt/kalem ve giysi Silah: kılıç ve envai çeşit bıçak(kidney reaver, spinesplitter, rib seperator, fileto bıçağı boyutunda aşırı keskin bıçak, hançer, atmak için küçük bıçaklar ve saklı meyve bıçağı. :D), bir de kısa yay ve okları Zırh: çok kapalı olmayan hareket serbestliği veren basit deri zırh. Alet edevat: maymuncuk seti, küçük taşlar, sapan (bildiğin tahtadan çocuk sapanı), pyro snappers, birkaç çıta, ve bir şişe alkol, bir makara iplik ve dikiş iğnesi (her an lazım olabilir), kağıt/kalem ve ufak bir ayna. kılık/kıyafet: çok cepli bol koyu gri rapci modeli pantolon, siyah tünik, siyah pelerin, şu anda sol gözün üzerine duranama her an sağ gözün üstüne çekilebilecek eye-patch (türkçesi neydi ya?). Bol miktarda küpe, yüzük ve altın zincir. Edit: classı unuttum :D[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 09 Ağustos 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 manath(rogue) klasik deri armor,2 tane dagger+2(dual wield yaparım),kıytırık bir yay ve birkaç ok,thief set,botumda throwing dagger,çantamda da halat var[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 *Toplanmış olan grup sabah vakti atlarına binip kasabayı terk edicek. * Hp ve AC hesaplamıyroum. Böyle deneyelim olmazsa detaylara gireriz. Bu gün oyunum olduğu içn paticiğe giremedim. Anca şimdi geldim. BU akşam başlaylaım diyorum.. online olan ve OK diyen 3-4 kişi varsa başlicaz şimdi..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şimdi farkettim geç olmuş [Bu mesaj nightstalker tarafından 09 Ağustos 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 uyuyoz şuan dimi? :)[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet (:[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Öne çıkan mesajlar