awishforwingstha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 arkadaşlar ben oyunu buuk ihtimalle yakında alıcam.. yakın dovusu cok severim ama coder ve hackerda cok ilgimi cekti... bana biraz detaylı anlatablirmisiniz bu classları?[signature][hline]Draenor Aytunchlepis " The Warlock " Gnome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 classları anlatmak gercekten cok uzun surer cunku coder hacker da kendi arasında 2 ye ayrılıyo sonra 3 sonra tekrar 2 ye ayrılıyo.zaten ben dovuscu olcam demek yanlıs olur telefon kulubesine gidip dovus u silip hacker yuklersin sonra tekrar dovus yuklersin onemli olan 50 lvl de hangisini kullanıcaksan atribueslerini ona gore vermen bu da hangi class ta en guclu olacağını gostercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 aikido master... tavsiye ederim:) yakın dovuste gercekten cok etkili ve estetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar