Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Thalion, 04 July 2003 10:33 tarihinde demiş ki: Sonra aklıma geldi kendime bakmak :) Üzerimdeki kot yırtılmış dizlerim kan içinde.. ee dedim nasıl yürüyorum ben ? hala bişey hissetmiyorum.. sonra jandarma vs. geldi beni hastaneye götürdüler.. Kamyoncu hala cana geleceğine mala gelsin diye bağırıyordu.. içimden okkalı bir küfür saydırdım ama nafile tabi olan olmuş.. Çok ilginç kaza sonrası şok muhabbeti.. hiç bişey hissetmiyosun, sanki bulutların üzerinde ölee boş boş bakıyosun etrafa..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. O hissetmeme olayı normal yani o andaki korku ile inanılmaz bir adrelanin patlaması oluyor hissisleşiyorsun(sonra acıyor tabi) Benim bildiğim böyle yani[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar