Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 topiclere baktım böyle bir konu bulamadım varsada özür dilerim :P linkini yollayabilirmisiniz tıkladıım gibi inmeye başlasın :D şimdiden teşekürler
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://www.plaync.com/store/gw_purchase.html Burdan Cd-key i alabilirsin 80 YTL civarı olmasi lazim.Sora Cilent i indir ve oyuna başla Yanlış olabilir ben şahsen sendit ten aldım hem kutulu hemde 50YTL 6-7 gündede geliyor kapına[signature][hline]Lord Khell Mo/E (TRC)
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Alıcaksan playNC en iyisidir.Almadan önce alttaki url den indir.Aldıktan sonra da indirebiliyosun farketmez.PlayNC sana link veriyo burdan diye. www.guildwars.com/downloads/clientdownload.html [signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru [Bu mesaj KahnX tarafından 08 Ağustos 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
TheMask Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oyunun full versiyonunu bearshare dan veya torrentdende indirebilirsin. 2 cd[signature][hline]Guild Wars = Mask Rayne (Bandits GuildMaster) Lineage = Cebrail Ultima Online = Hurricane (DV)
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kahnx in verdiği linkten yüklersen her yeni harita açışında o haritayı yükleyecek.Sadece ilk açışın biraz uzun sürer(1 saat-256k dsl) diğerleri 5 dakika civarı sürer.Bence çok iyi bir sistem eğer cd-key alacaksan o yöntemi kullan.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya cd key olayı cok pahalı olmuyoormu en iyisi sendit dicem ama daha iyisi var paticik.com ikinci el dene 2 gunde sonuc alırsın (reklamında bölesi ) ben 2 tane GW acc si aldm ordan dahada alcm bi tane daha :D saygılar...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
SileNtsil Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nası yani anlayamdım ?[signature][hline].....................STFU..................
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 paticik pazar alanı bölümünde rahatça bulabilirsin gw yi diyor[signature][hline]shinsetsu desu..
Öne çıkan mesajlar