Venator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Şimdi linux'a daha yeni başladım o yuzden cok abes bi sorun olabilir, ama cok garip bi sorun yasıyorum. Makimam dual boot XP ile ldebian yuklu. Windows'un yuklu oldugu partitiondaki bazı mp3lerimi linux'un oldugu partition'a atmak istiyorum ondan linux'da Captive-NTFS yukleyeyim dedim. İyi guzel yukledi vs ama calıstırdıgımda su hatayı verdi. Preparing LUFS kernel module... Run /usr/share/lufs/prepmod if problems occur. lufs module not loaded: Try running /usr/share/lufs/prepmod to see more. at /usr/bin/captive-lufsd line 180 İyi peki /usr/share/lufs/prepmod'a girdim, ama sonuc itibari ile su cıktı. Failed to prepare lufs.o module for your Linux kernel 2.4.27-2-386. No Linux kernel sources for your running kernel were found. Please install kernel-source-x.y.z.i386.rpm or kernel-headers_x.y.z_i386.deb. The following directory paths were search (first existing directory used): /lib/modules/2.4.27-2-386/build /usr/src/kernel-headers-2.4.27-2-386 /usr/src/linux-2.4.27-2-386 /usr/src/linux-2.4.27 /usr/src/linux /usr/src/kernel-source-2.4.27-2-386 Eh peki kernel source'um yok o zaman yukleyeyim dedim ama saka gibi bi mesaj geldi XXX:~# apt-get install kernel-source-2.4.27 Reading Package Lists... Done Building Dependency Tree... Done kernel-source-2.4.27 is already the newest version. 0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded. Cidden su anda napmam lazım, 2.6.x bi kernel yukleyeyim diyorum ama cok garip sorun nedir doktor?[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Hallettim sorunu kernel headerlarım yokmus, cektim duzeldi hersey. Konuyu kitleyebilirsiniz =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar