Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Laptop'un tv out çıkışına s-video kablosunu taktım, onuda dönüştürücüye ve dönüştürücüyüde scart girişine taktım. AV'yi açtım function+f3 dedim (benim laptopta f3) ama tv den görüntü alamadım. başka laptop + başka kablo + başka tv de de sorun çıkmıştı. nerde yanlış yapıyorum ben ? birazdan birileri gelicek onlara sunum tarzı birşey yapmam lazım tv de . acil yardım .. bir arkadaşım bir program ile yapmıştı ama kendisine ulaşamıyorum. program fln mı lazım ? bilen var mı ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu [Bu mesaj Zopik tarafından 16 Ağustos 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hala lazım ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bilsem anlatırdım =) denemdim hiç. ama elime geç böyle bir fırsat herşeyi denerdim kas biraz bulursun...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar