rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 iki kolumdan birine yeni bir dovme yaptirmayi planliyorum ...kafamdaki taslak ta iki secenek var,birincisi bir sovalye.ikincisi ise buyucu(dark elf wizard)tarzinda bir dovme... acaba paticikte bana yardimci olabilicek bu isin egitimini alan profosyonel veya amator bu tarz imaglerin ciziminde yardimci olabilicek arkadaslar varmi? ps:karakterlerden dolayi ozur dilerim yabanci bir kafede oldugum icin tr klavye yok sorry...[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben varım.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla horace abi eğer yardım edersen bana da eder misin =)[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 detayları ofisimde görüşelim. sekreterden randevu alın ama.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bizim kabilede sekreter yok, nası bişi o horace Dun bi adamdan yemek istedim verdi diğeride kazmayı kullanmıyodu bana verdi kullanıyım diye.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hakkatten yarmışsın. :-)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 horace ilk basta ilginden dolayi tessekkur ederim. 20 sinde turkiyeye geri donuyorum .geldigim zaman daha detayli konusuruz umarim bide ofisina dresini verirsen veya sekreterin numarasini sevinirim:)[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 elimde bu var ...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar