Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 wallla benim bildiğim ve gercekten memnun kaldıım Stüdyo Blue var. Kadıköy imge kitap ewinin karşı sokagında tel:0216 541 04 99 marshall combo amfisi var bas amfiside oldukça güzel behringer di galiba ama yalan olmasın net hatırlamıyorum. Batariye gelince oda yamah. yalnız bu stüdyonun şöle bi olayı war adam seçerek alıyolar önce nasıl çaldınıza yani aletleri nasıl kullandınıza bakıyolar bide en az 2 saat alabiliyosunuz saati 10 milyondan 20 ediyo ama mekan ferah ve çoğu yere göre baya bi geniş tabiri caizse göt kadar bi yer diil :-D bazı ünlülerin filan da kullandığı biyer haftalarca kiraladığı biyer ama kim kiralamıştı hatırlamıyorum Tavsiye ederim en azından bi bakın fikir edinmek için...[signature][hline]70's 80' Glam Rock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 blue tone war güsel yeni açıldı pırıl pırıl genç bi adamın stüdyosu srv müziğe gidersen orada bir sürü broşür var stüdyolarla ilgili bluetone u bi dene[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 1-2 sene once Soundcheck iyiydi. gerçi su an nasil bilmiyorum.[signature][hline]mörda för Seraphim ! Lethe Re'sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 a&b derim ben hiç bi sorun yaşamadık temiz ve kaliteli bir yer tek sorun mikrofonda düzelttilermi bilemicem biraz kısık kalıodu sesi ve açılamıodu, çalışanlarda sevecendir severim yane.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zivziv Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bence stüdyo jamsession ve dino çok güzel yerler tavsiye ederim :).[signature][hline]zivzivde zivzivmişde zivziv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Dinomu yapma be abi orası taş devrine döndü ölede gidiyor yani ... Biraz yenilik gerek oraya Bu arada A&B de çok iyi bi yer Davul u çok saol Yamaha Stage Custom :) Stüdyo Blue Ton Gayet Hoş biryer ama sizden önce 2 saat bangır bangır müzik yapan bir grubun ardından girince şişmiş anfiler içine edilmiş bir cross pedal ı ile karşılaşabiliyorsunuz sahibi gerçekten çok cana yakın bi insan sırf oradaki Adam için gidilir bi stüdyo :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Kadiköy diğil ama Beyolunda çok deli bi yer var :) Cross , hatta şimdi tasındılar hemen girişteki caminin oraya. Özellikle bateri çalanlar buraya dikkat! Tama Costum Set (ehue) Tama İron Copra (:) Twin Pedal Tama Special Tom holders!! Ve markasını hatırlamadım 2 crush 1 hihat 1 ride :) İşte şu 3 parça zımbırtı hayatımı değiştirdi ehue :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bluepop var. ortam ilginç. akustiği hoş. stüdyonun içinde abajurlar ve deri koltuklar var. çok hoş bi yer bence.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: BlizarD, 21 Şubat 2005 12:23 tarihinde demiş ki: blue tone war güsel yeni açıldı pırıl pırıl genç bi adamın stüdyosu srv müziğe gidersen orada bir sürü broşür var stüdyolarla ilgili bluetone u bi dene auhauah:D burda stüdyo pırıl pırıl ,...sahibi de genç bi adam demek istemiştim:D[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 En iyi 3 olarak kadiköyde şunları öneririm; -Dino (0216)418 95 15 -Frekans (0216) 414 11 01 -Mr.Piano (0216) 449 91 61 "Dino" ve "Mr.Piano"nun kayıtlarınıda biliyorum gerçekten çok iyiler.Ayrıca "Dino" hakkında bütün sorulara cevap verebilirim ne istiorsanız sorabilirsiniz stüdyo ile ilgili."Dino"nun fiyat listeside şöle; Prova:10ytl Prova Kayıt:Prova + 10ytl Hücum Kayıt:20$ Kanal Kayıt:30$[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Söylendi mi bilmiyorum ama eğer metal takılıyorsanız Soundcheck,ayrıca Dino da iyidir.[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Jamsession çok çok iyidir , tavsiye ederim.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Stüdyo Sivas Çok güzel bi yer Sivas ın bağrında.. Metal için iyidir..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: HymnOfSnuk, 27 Temmuz 2005 19:24 tarihinde demiş ki: Jamsession çok çok iyidir , tavsiye ederim. aynen derim jam session yapmak için de iyidir..bknz.jam-session[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Dinonun son durumu ilgili tüm ayrıntılar...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: RedallHoor, 03 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki: Kadıköy antikacılar sokağında Sound Music Center var Yamaha Stage Custom Davul Laney Bass ve Gitar amfisi süper bi yer şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle çok iyi bir studyo.. ferah, ensturman ve aletler kaliteli, çok guzel bir studyo.. bir de frekans var kadikoy anadolunun paralel sokaginda o muazzamdir..[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Barlar Sokağı'nın ucunda Casaba diye yeni bi yer açıldı amfiler Marshall filan , çok iyi bi yer. adamlar da çok iyi. bi gidin bakın.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: arian, 27 Temmuz 2005 19:01 tarihinde demiş ki: En iyi 3 olarak kadiköyde şunları öneririm; -Dino (0216)418 95 15 -Frekans (0216) 414 11 01 -Mr.Piano (0216) 449 91 61 "Dino" ve "Mr.Piano"nun kayıtlarınıda biliyorum gerçekten çok iyiler.Ayrıca "Dino" hakkında bütün sorulara cevap verebilirim ne istiorsanız sorabilirsiniz stüdyo ile ilgili."Dino"nun fiyat listeside şöle; Prova:10ytl Prova Kayıt:Prova + 10ytl Hücum Kayıt:20$ Kanal Kayıt:30$ Frekans gzl deıl ya biz 1-2 kere gıtmıstık valla eskıden may-day iyiydi fakat sonra bozuldu bı kac kısı lay-lay-lom demıs bence yenı baslayan herkes buraya gelmelı ama kısa bır sure ıcın yane bıraz ortam flm ıcın ii olur:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: gokkkan, 02 Şubat 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Bakırköy Kuvvetmira rulz abi nereside bakırköyün kuvvetmira..valla bi uğramam lazım benim bi oraya.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kadkıkoy deil ama ist. en iyi studyolarından biri yeni acıldı daha yerini tarif ediim hemen ismi studio deo merkez mahallesi,reşitpaşa caddesi,okutan iş merkezi,no:54/2 (alt kat) AVCIALR-İST. tel: (0212)593 82 99 cep:05336683716[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail 5+1 [Bu mesaj hellspe tarafından 13 Ağustos 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Dino pek güzel bir stüdyo değil nesini beğeniyorsunuz Akustik mi var... yada çok baba aletlermi çaldıgınızı tamamen duyuyormusunuz ... :) Hatta :P Dino orta düzeyde bir stüdyodur.. ben bu kanaat e vardım.. Erdem abimiz vardır mesela muhabbeti iyidir ilgi gösterirler içeride oturma odasında oturup kanyak içmişliğim vardır kış günü sabahın 8 inde.. iyidir o bakımdan[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sound music center mıydı dediğiniz neyse,bi de soundcheck hakkında bilgi verebilir misiniz numarası,yeri vs. bakımından. bi de dinoyla jokerstore'a (avrupa yakasında) gittim ikisinde de mikrofonla enstrumanların sesleri uyumlu diildi mikrofondan çıkan ses az kalıyodu sorun bizde mi anlamadım :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bakırköyde Rockmarket Altona Cangöz Haricinde Güzel, beğendiniz stüdyoların adreslerini yazabilirmisiniz, yada tarif vs..[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Stüdyodaki grupların genel sorunu enstürmanların duyulmamasıdır.Bununda bir tek sebebi var oda amfilerin ve volumelerin direk 7-8lerde kullanılması.Doğru olanı max 3-4 kullanılmalı ve davulcu davula asılmak yerine tuşesine göre vurmalı ondan sonra hala tam olarak istediği soundu alamıyorsa grup o zaman anlarsınki stüdyoda sorun var.Ama insanlar açıyor 8-9 volumeleri daha sonra "abi vokal duyulmuyor,cross yok" olmaz tabii açarsan iki gitar overdrive olarak 8-9 volume olmaz tabii... Stüdyolara provalara giderken daha bilinçli olalım.Bişeylere bok atmadan önce onu doğru yapıyor muyuz diye bir araştıralım sonrada "hıı ben tamamım o zaman..." diyelim.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 15 Ağustos 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRomper Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Soundcheck veya Mayday ikiside birbirinden kaliteli stüdyolar[signature][hline]I sense a solve in search of answers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar