_FR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya arkadaşlar ko sitesinde name change scrolların engellendigi yazıor, bende bi tane var tam bugun atacaktım arkadaş atamazsın onlar iptal oldu dedi. O kadar da para verdik şimdi bu name change benim içimde mi patladı?[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Costa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 içinde patlamak nasıl bi deyimdir :D[signature][hline]Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 valla 200 m verip aldıgın item kullanılamaz olursa annarsın nasıl bir deyimmiş.Upgrade yaparken shard patlatsam bu kadar uzulmezdim[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Costa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sanırım onlar bi süre için kapatıldı. düzelttiklerinde açılıcak diyor çünkü yazıda.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 name change scrollların neden blocklandığını arestekiler daha iyi bilir. zaten pazar alanında herşey apacık ortada..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bi mercde 2 ncs 6 trina yuhaa diorum koyabilse koyacak aadam dahasını bug olmasa[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ne alaka ya bende ncs alıp saatıodum ben hala anlamadım ztn nıe yasaklandığını?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: TRibula, 16 Ağustos 2005 10:22 tarihinde demiş ki: ne alaka ya bende ncs alıp saatıodum ben hala anlamadım ztn nıe yasaklandığını? Bug abuse ve dupe için kullanıyordu millet name change'i .[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 geçende adamın birinde mercantta 12 ncs vardı... en aşaağı sağdaki 85mden başlıyodu tepeye doğru 5m -5m artıyodu:)12 tane ncs alcak adam bill gates gibi bişeydir herhalt...[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 NCS al/sat icin en iyi kar getiren itemlerden birisidir .. Biz cok alip sattik 230 a kapatip 350/375 civari cok sattik .. Ama dupe icin kullanildigi soylenebilir .. olan bizim gibi al/sat yapanlara oldu .. Asil konu blue chestlerin dupe edilmesidir ona dikkat etmeli oncelikle .. unique itemlerin sayisi deli gibi artti :S[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yok dupeden degil de bug dan dolayı iptal oldu ncs ler! bug da yanlış bilmiyorsam kullanılan bir ismi kullanabiliyordun o olması lazım gecen morada 2 tane bilinc yan yana gordum cünkü dikatlice inceledim hani l yerine I felan mı kullandı diye ama degildi isimler aynıydı ondan dolayı kalktı diye biliyorum ben![signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: findor, 16 Ağustos 2005 09:13 tarihinde demiş ki: içinde patlamak nasıl bi deyimdir :D :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Beyler ncs ler dupe de kullanılıordu ben gördüm 8 ncs satın aldılar pazardan 2 +8 shard 16 tane oldu full shell +7/12 set 8 tane oldu 10 gb 80 gb oldu yani ncs de 1 bug vardı ve bunu bilen adamlar günlük 15 20 milyar arası para dupeliolardı :S Gmler fark edince ncs ler kalktı power uptan olay bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melapa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bi de saf ayağına yatıyorlar ya. hasta ediyorlar adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar