elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Aldım oynuyorum gayet güzel. Ama başından söyleyeyim, bambaşka bir dünyası var. Çizimlerden rahatsız olup sıkılacak bünyeler olabilir, o yüzden herkese süper bi oyun olarak gelmeyebilir, herkese süper bir oyun olarak gelse de çizimler sıkıcı gelebilir. Farklı olmuş çünkü oyun, ama yapı olarak bildiğiniz platform oyunlarının detaylısı. Rasputin adında bir "saykik"i oynuyoruz. Ama ailesiyle sorun yaşamış bu çocuk saykik olduğu için (bkz, hemen hemen tüm x-men karakterleri, ailesiyle olmaz eşiyle dostuyla olur). Daha sonra Rasputin (kısaca Raz) kişisi tüm saykiklerin eğitildiği bir kampa geliyor kaçıp, ama ailesi bunu 2 gün sonra alacak kamptan, bizimki de kafasına koyuyor, 2 gunde saykonat olucam diye, olamaz halbuki. Bu saykiklerin özelliği beyinleri yardımlarıyla muhtelif güçlere mazhar olabilmeleri. Mesela çocuğun teki balıklarla konuşuyordu oyunda, ayrıca zihin okumak gibi hemen her saykikte default bulunan şeyler de var. Saykonatlık ise insanlara yardım eden, bir nevi süper kahraman olan saykiklere verilen isim. Neyse, oyunda en başta hocaların beyinlerini girip bir takım güçler ögreniyoruz, telekinesis, pyrokinesis, PSI Blast gibi. Ama daha sonra kamptaki bütün çocukların beyinleri çalınıyor uğraş dur derken aaa oyun oluvermiş. Ya sev ya terk et tadında bir oyun olduğu için herkese öneremiyorum. Ama sevenin de çok seveceği bir oyun olmuş.[signature][hline]kolonyalı mengüç [Bu mesaj elvyn tarafından 15 Ağustos 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 oyun ne tarz ?[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Platformdan hallice. Biraz rpg, biraz aksiyon, vurdu kırdı. Biraz adventure. Oyun gibi oyun yani.[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar