Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncu Aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstanbulda haftada iki gün olmak üzere(cumartesi ve çarşambaları) oynadığımız fr campainimiz için oyuncu gerek..Yalnııız malesef cüce barbar oynamak isteyen arkadaşlar gelsinler..Aramızdan bir arkadaşımız ayrıldı ve karakteri oyuncu arıyor...İlgilenenlere duyrulur..Ayrıca şurdan önceki bölümleri okuyabilirsiniz: http://www.ankira.com/forum/viewtopic.php?t=212&start=0

[Bu mesaj Hamatula tarafından 12 Ağustos 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
*!yarılır ortadan ikiye*
e gitmişin oyundan karakter napacak ölecek mi:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Ona uygun bir şeyler yazılabilirdi. Yarın son kez oynuycam ve karakter muhtemelen questini tamamlamış olacak. Questini hallettikten sonra party ile yollarını ayırması hiç mantıksız olmaz. Güzelim karakterimi cüce rpsi yapamayan bir çömezin elinde görmeyi istemiyorum. Ki oynuyacak kişide ayarlanmış vallahi esefle kınıyorum böyle kompleks bir karakteri elin adamına verenleri :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Ben oynuyorum hadi bakalım hayırlısı
artık elimden geldiğince senin oynadığın kişiliği devam ettirmeye çalışırım..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
kaleidoscopic, 12 Ağustos 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
*!yarılır ortadan ikiye*
e gitmişin oyundan karakter napacak ölecek mi:)

Bu sorunun cevabını ben vereyim mi?
Hehehe[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
ya abisi ben oynamak istiyorum ama sadece pazar günleri boşum off..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
"grudge" sözcüğünü açarsanız sözlükte karşısında:
"müzmin DM, lanetli kişilik"
yazdığını görürsünüz :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
bi de üzülceğinize oyun bulun da oyniim bi :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.

[Bu mesaj Grudge tarafından 13 Ağustos 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gözlerim doldu :_;
:-p
gitar cafe var. fena diildi mekan ama şimdi tadilattaymış galiba. 20sinde açılcak diyolardı. 2. el bilgi bu. gidip görmedim şu an ne durumda olduğunu.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
DM'in kuralı 1: kendine güven ve saygı

şindi nerde oluyo bu oyun ve ne zaman? :)[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.

[Bu mesaj Grudge tarafından 14 Ağustos 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Heheh abi dediğim gibi çarşambaları ve cumartesileri olmak üzere haftada iki kere oluyor...Forgotten Realms...Yer normalde kadıköy gitar oluyor ama şu sıralar kapalı diye gerekli şeylerin üst katı(bedava ohhh ) bazende bostancıda oturan bir arkadaşın evi olabiliyor..Neyse ayrıntıları msnden konuşuruz gelmek istiyorsan..
Mesaj tarihi:
msn senkronizasyonu zor :-p
siz tekrar kadıköyde oynamaya başladığınızda ve oyuna yeni oyuncu sokmaya uygun olan bi vakitte söyleyin. gitarda oynıyalım :)

karakter de ne verirseniz oynarım :-p bi başkasının karakterini istemem. bi de karakterimi kendim hazırlarım konulan sınırlar dahilinde :-p (ability scorelar, hangi kitaplar ve opsiyonlar kullanılabilir vs..)
Mesaj tarihi:
Tamam kadıköyde oynamaya başladığımızda söylerim..Zaten başkasının karakterini vermek gibi bir şey bir daha olmayacak...İstediğin karakteri istediğin kitapdan(3.5) yaratabilirsin...Ha bir de races of hödö hödö deki ırklardan seçemezsin..her neyse..gireceğin zamankonuşuruz...
Mesaj tarihi:
Gitarcafe 20sinde açılıyor (mutfağın yarısı gidecek..)
adam bulamazsanız ben de oynayabilirim cafede oluyorum ztn genelde
msnimi ekle istersen konuşabiliriz ([email protected])
[signature][hline]GM Duncan Idaho, The Ghola Mentat

[Bu mesaj GMDuncanIdaho tarafından 15 Ağustos 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cidden pm atamıyo muyuz artık ?
bu cumartesi oynicaksak ben karakter hazırlama işine girişiyim diyorum ama sayın dmimin bişeyler söylemesi lazım. oyuna rahat sokulabilecek bi karakter konsepti olsun elimde. nerden gelir nereye gider. öyle damdan düşmüş gibi gelmiyim...
Mesaj tarihi:
ben zaten oynuıyorum ayhu ne oldu satıldımmı (:[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Grudge ım konunu başında verdiğim ankira forumlarında ki özetlerimizi oku istersen...istediğin türde bir şey yaratırsın abi...msn den konuşak diyorum abi yüz yüze en sağlam..Zydar sen ise 12 de rex de ol çarşamba günü
  • Yeni Oluştur...