Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben Şüle Bişi Yapmak İstiyorum Ama İmkanlımı Bilmiom Yardımcı Olursanız Sevinirim :) Ehöm Mesela Biri Browsera IP Adresimi Girince Site Falan Açılsın Benim Makinamdaki Bi Sayfa Mesela Yada Ben Dosyayı Bilgisayara Koyam Baskası Çekebilsin.... Böyle Bişeyler Yapmak İstiyorum.Olanaklı Bişimi. Kısaca Makinemi WebServer Gibi Kullanmak İstiyorum :-p[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 IIS fln kurman lazım veya Apache Server ama tam ayrıntılı bilmiyorum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 IIS>> WinXP >> Add or Remove Programs >> Add or Remove Windows Components >> Internet Information Services(IIS).[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yeah, thats right :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 easy php veyahutta bi program vardı kullanıyodum iyiydi neydi adı ya şimdi hah appserv kur hem php çalışırsın[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 apache kullan[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 15 Ağustos 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kullanacamda Nasi Kullancam Bilmiyorum.Geçen Link Verilmişti O PHP İçindi.Ben HTML Falan Şeettirmiştim.Ayrıca ISS Olayını Anlayamadım Ayrıntılı Anlatabilirmisiniz. ISS Kuruom Suan :-) [Bu mesaj LordGargamel tarafından 15 Ağustos 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ayrıntılı nası anlatıcaamı bilmiorum, hiç kurmadım... belki önümde olsa? sen takılırsan soru sor ona cevap veriim... bu arada windowz dimi?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eed[signature][hline]Bu Mesajın tüm hakları saklı ve LorDGargamel'e aittir. Yazının içeriği hiçbir şekilde kullanılamaz, alıntı yapılamaz. 2000-2005© LorDGargamel Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Neyse Sorunlar: ISS Yükledim Ama Ne İşe Yarıo Bilmiom :P Yeni Bi Sürücü Olmasını Umuodum Bilgisayarımda FTP Sitesi :-p Neyse Şimdi ISS Yükledim.Ne Yapmam Lazim Mesela Upload Gibi Bisi Yapabilirmiyim.Yada Baskası Nasil PC'mden Dosya Çekebilir Bi Ayarı Varmıdır ISSnin :-? [Bu mesaj LordGargamel tarafından 15 Ağustos 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Şuraya bi bak: http://www.no-ip.com/services/managed_dns/free_dynamic_dns.html[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 No-Ip nin Server Kurmakla Alakası Yok Die Biliorum.[signature][hline]Bu Mesajın tüm hakları saklı ve LorDGargamel'e aittir. Yazının içeriği hiçbir şekilde kullanılamaz, alıntı yapılamaz. 2000-2005© LorDGargamel Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 xpde en rahatı ve hızlısı issyi aktifleştir pro kullanıyorum ordan admin bidi bidilarindan iss özelliklerine geç ordan özellikler dediğinde nette görüntülenecek olan yeri belirle oraya istediğini koy asp destekliyor eğer gerekli naneleri kurarsan asp.nette destekler bi kaç bişi daha yaparsan php desteğide olur ama ne derece yararlıdır tartışılır kurcalamak gerek anlıycağın ama en rahatı xpde iss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu arada günlerce uuraşıp hayall kırıklıına uurama... bağlantı adsl mi? daha dorusu statik bi ip'n mi var dynamic ip mi? dynamic ip ise webserver kuramazsın[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kurarsında, extra para vermek gerek[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yok hoca dynami olsun ne olacak dyndns no ip gibi sitelerin otomatik ip yenileyicileri var xp pro kullanıyosan iss de kullanabilirsin apache de bence apache kur ama alışkanlık meselesi tabi :)[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Apache zor gelirse ve html kullancaksan kucuk olan abbyys web servrı kurabilirsin[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla benim evdeki sunucu ( gerçi İstanbul'a taşınınca şimdi down oldu ) DNS, HTTP ve MySQL hizmeti veriyordu bilmem kaç tane firewall rule u arkasında. Aynı zamanda interneti dağıtıp, client makinalardan birine torrent portlarını forwardlayıp, kendisi de mldonkey ile arasıra download falan yapıp takılıyordu. Arada diğer sunucuları kontrol edip bipliyordu falan filan. Yani : Mümkün.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Geçenlerde evde offlinedım hat mı ne kesilmişti (!TTelekoma Kafam Girsin Strikes Back!) php yazmıştım deniyim dedim deneyemedim bi türlü kafayı yedim dreamweaver a da kafam girsin php serverına da... Offline php isterizzzz ![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bobert_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ISS Kurdum Ama Ayarlarına Ulaşamadım Nerden Erişebilirim :utaniem:[signature][hline]Nick:Bobert Clan:T__T Ellerinizden Öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Pardon Fake Acc. İle Atmısım Mesajı :-p[signature][hline]Bu Mesajın tüm hakları saklı ve LorDGargamel'e aittir. Yazının içeriği hiçbir şekilde kullanılamaz, alıntı yapılamaz. 2000-2005© LorDGargamel Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 winXP Professional Eng Icin(Muhtemelen home editionda da aynidir) >> control panel >> administrative tools > Internet Information Services.Oradan karistiriver.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Karıştırdımda Çok Karışık Ya :-p Daha Önce Deneyen Birisi Varmı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ne yapmak istiyorsun mesela?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesela Html Sayfasını Yayınlıycam Bi Tane İstediğim Bi Adreste Mesela Hebelehubele.Bip Böle Bi Adreste.Sonra İstediğim Kişiler Benden Dosya Çekebilcek Çok Mu Şey İstiom Size :-p[signature][hline]Bu Mesajın tüm hakları saklı ve LorDGargamel'e aittir. Yazının içeriği hiçbir şekilde kullanılamaz, alıntı yapılamaz. 2000-2005© LorDGargamel Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar