Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güneşin gözyaşları

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Buldum
Bu sinema versiyonu, yapılan yorumlara göre kalitesi çok iyiymiş
Torren Link

Bu extended finale içeren versiyonu. Daha bir geniş farklı sonu varmış yani...
http://livetorrents.com/dl.php?id=47a2878b3ae89bf923eedf282c6e6ee0835727b5&f=Tears.of.the.Sun.2003.EXTENDED.DVDRip.XviD-FiNaLe_[www.LiveTorrents.com].torrent]

Bu da DVD kapağı
Tears Of The Sun Cover

Pek bir Yasal Uyarı
Bu linkin benimle pek alakası yok! Ben sadece part time search adamı olarak hizmet veriyorum sektörde. Para falan da vermiyolar ya... Maksat yardım olsun işte. paticik ve dasaaa kopya film izleyenlerden tiskinirler. Görünce üzerlerine kusarlar, sopayla vururlar kafalarına. O denli sevmeyiz! Karşıyız...
"Torrent nedir hocam?" sorusunu paticik aramaya sorabilirsiniz. Bizi rahatsız etmeyin. Biz torrent nedir bilmeyiz! Çalışmazsa mesuliyet kabul etmeyiz. Satılan data geri alınmaz! Bu yazıyı hala okuyorsan aferin sana!Ancak yazı burada bitecek çünkü saçmalayacak bir şeyim kalmadı =( Ayrıca neden yasal uyarı koyduğumu bilmiyorum. Ama bunu koymayı seviyorum! Evet... Ayrıca Torrent sağlığa zararlıdır.(bkz. Bakanlar Kurulu kararları) Bilakis evinizi FBI basabilir.(wit speşıl tenks tu elektrot)
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 16 Ağustos 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj dasaaa tarafından 16 Ağustos 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

filmin temel elementleri basit ve yüzeysel amerika propogandaları, klasik söylevler, kahraman amerikalılar ve canavar müslümanlar.

ama "arada kötü film de izlemek lazım şımarmamak için" diyorsanız izleyin tabi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...