Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 arkadaşlar bu bruce willis filminin ingilizce adı vede nerede bulunur mesela Ares ve kazaa da bulamadım Emule dede 1789486954869651 . sıradasınız diyo yane inermi inmezmi bilmiyorum bi yardım pls[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Buldum Bu sinema versiyonu, yapılan yorumlara göre kalitesi çok iyiymiş Torren Link Bu extended finale içeren versiyonu. Daha bir geniş farklı sonu varmış yani... http://livetorrents.com/dl.php?id=47a2878b3ae89bf923eedf282c6e6ee0835727b5&f=Tears.of.the.Sun.2003.EXTENDED.DVDRip.XviD-FiNaLe_[www.LiveTorrents.com].torrent] Bu da DVD kapağı Tears Of The Sun Cover Pek bir Yasal Uyarı Bu linkin benimle pek alakası yok! Ben sadece part time search adamı olarak hizmet veriyorum sektörde. Para falan da vermiyolar ya... Maksat yardım olsun işte. paticik ve dasaaa kopya film izleyenlerden tiskinirler. Görünce üzerlerine kusarlar, sopayla vururlar kafalarına. O denli sevmeyiz! Karşıyız... "Torrent nedir hocam?" sorusunu paticik aramaya sorabilirsiniz. Bizi rahatsız etmeyin. Biz torrent nedir bilmeyiz! Çalışmazsa mesuliyet kabul etmeyiz. Satılan data geri alınmaz! Bu yazıyı hala okuyorsan aferin sana!Ancak yazı burada bitecek çünkü saçmalayacak bir şeyim kalmadı =( Ayrıca neden yasal uyarı koyduğumu bilmiyorum. Ama bunu koymayı seviyorum! Evet... Ayrıca Torrent sağlığa zararlıdır.(bkz. Bakanlar Kurulu kararları) Bilakis evinizi FBI basabilir.(wit speşıl tenks tu elektrot)[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 16 Ağustos 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dasaaa tarafından 16 Ağustos 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 "Torrent Sağlığa Zararlıdır. FBI basabilir." Yazmayı unutmuşsun.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bi de o film güzel deildi yaw o kadar?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 harbiden bu film yaramaz bence indirmeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 filmin temel elementleri basit ve yüzeysel amerika propogandaları, klasik söylevler, kahraman amerikalılar ve canavar müslümanlar. ama "arada kötü film de izlemek lazım şımarmamak için" diyorsanız izleyin tabi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Değmez ki bu filmi indirdiğine... Bi tek Monica Belluci var filmde, o da hep giyinik... :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ahahah :D monica belluci giyinik ise havadan para kazanmış demektir .. neyse download etmeye değer bi film söyleyin de bare indirip isleyelim[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar