zzz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mutlaka herkesin ufak bi bilgisi oldunu düşünüorum bu np transfer hakkında beni azcık bilgilendirirseniz çok sevinirim ... nasıl yapılır legal mıdır yaparsak ban gibi bi ceza olucakmıdır bu bikaç soruma cwp werirsnz azcıkda olsa bilgilenmiş olurum şimdiden tşk ... [Bu mesaj zzz tarafından 16 Ağustos 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 legal değil illegaldir burdan sonrasını söylemem gerekmi?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 61 NP : 46xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ayıptır günahtır[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Hortumlar vasıtası ile bi chardan diğer char a NP transfer ediyorlar. Fazlasıyla illegal bir işlem ve gece karanlığında falan yapılması lazım. Ha bi de ıssızda :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: KaKsi, 16 Ağustos 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Hortumlar vasıtası ile bi chardan diğer char a NP transfer ediyorlar. Fazlasıyla illegal bir işlem ve gece karanlığında falan yapılması lazım. Ha bi de ıssızda :-) :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 $ekil 1.1: ornek bir NP transfer hadisesi. not: vatanda$imiz olmasi $a$irtmadi haliyle ama fenerbahce'li olmasina ayri gicik oldum.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Np Transferi hoi değildir illegaldir pistir kakadır patiler yapmaz[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 zzz[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: tosun_pasa, 16 Ağustos 2005 16:11 tarihinde demiş ki:fenerbahce'li olmasina ayri gicik oldum. Beşiktaşlı adam yapmaz.He hey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 pis..k.ka.eh yapma sakın k.ç.nı yakarım...[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 16 Ağustos 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar