Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

helena vs. mado vol. 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madoyla yaklaşık bir aydır süren yazışmalar sonuçlandı nihayet...

ve mado kıl sorunun temel nedenini bulmuş, beni lanetlendiğime inanmaktan kurtarmış, fakat gözümdeki imajını düzeltememiştir doğal olarak

gelen son maili aktarmam yeterli olacaktır

Sayın BANU Ö.,

Mesajınıza yanıt vermekte geciktiğimiz için özür diler, ilginize teşekkür ederiz.

Kalite Ar-Ge ve Üretim müdürlüğü elemanlarınca üretim sahasında yapılan incelemelerde izleme parametleri tekrar gözden geçirilmiş, hatanın kaynağı tespit edilmiştir. Ürün ambalajını temin ettiğimiz tedarikçi firmadan gönderilen ambalajlardan kaynaklanan kıl sorunu, major uygunsuzluk olarak kabul edilmiş adı geçen tedarikçi firmaya gerekli bilgilendirme ve ikazlar tarafımızdan yapılmıştır.

Sayın Ö.,

Üretimin diğer sahalarında alınan önlemler ikazınızla birlikte tekrar incelenerek işletme içinde gerekli iyileştirmeler tarafımızdan yapılmıştır. Kalitesine, güvenirliliğine ve çalışma ciddiyetine inanılan bir marka olarak yaşanılan bu sorunu, talihsiz bir istisna olarak kabul ediyor bir daha yaşanmayacağı kanaatinden yola çıkarak en içten özür dileklerimizi iletiyoruz.

Sayın Ö.,

Sistemimizde azami ölçüde dikkat gösterdiğimiz konularla ilgili bilgilendirmeleriniz ve hoşgörünüzü koruyarak bizimle paylaştığınız her şey için teşekkür eder, her zaman her konuda yorumlarınızı beklediğimizi belirtiriz.

Saygılarımızla

MADO KURUMSAL İLETİŞİM[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
artık elimde bizzat mado tarafından gönderilmiş mailler gibi kesin kanıtlar olduğundan ateşli tüketici sitelerinde işime devam edebilirim =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 16 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
Özsüt'ten kaç para aldığını yazar mısın bu sefer dürüstçe, rica ediyorum.

olmaz, bu tür gerçekler ifşa edilmez topluluk önünde =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
yarısında tw mesajı olan bir yere fake olarak gelmek de salaklığın daniskası herhalde[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
tüketici hakları avucunu yalar kıl çıktığı için halk önünde ifşamı edecek koca şirketi?

bir kıl çıkması büyütülmemesi gerektiğinden ziyade,pek bir yaptırım sağlayacak birşey değil.adamlar zaten ilgilendiklerini ve özürlerini bildirmişler daha ilerisine gitmek kabalık olur asıl.
her gittiği yerde dondurmanın kıllısını bulmakta büyük bir şans sanırım.özenle keçi sütünden yaptıkları dondurmaları büyük bir zevkle yerim oturduğum yerin hemen yanındaki madodan ve şimdiye kadar ne hizmette nede ürünlerinde bir noksanlığa rastladım.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 16 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
tüketici hakları avucunu yalar kıl çıktığı için halk önünde ifşamı edecek koca şirketi?

aslına bakarsan, ediyorlar.

hatta çok ufak tefek personel sorunları bile çok ciddi olarak algınabiliyor oralarda.

firmalarla ilgili yapılan listeler var; en çok şikayet alanlar, en başarılılar, iletişimi ve halkla ilişkileri en iyi olanlar, en çok şikayeti çözümleyenler, vs.

tüketicinin güçlendiğini görmek oldukça hoş[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
bide kıl yumagı çıkar fln hiç bulaşmamak lazım. daha enteresan bişey çıksa şantaj yapılabilirdi aslında madoya bi aralar bi ketçap vakası vardı belki hatırlayan vardır, o kıvam bişey olsa oy oy oy.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 16 Ağustos 2005 06:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Amerika olsa birde manevi tazminat davası açardın, o iğrenç kıl psikolojimi bozu diye[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 16 Ağustos 2005 06:45 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 16 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
Özsüt'ten kaç para aldığını yazar mısın bu sefer dürüstçe, rica ediyorum.

özsüt değil bu kızı ayartan, Bizim bolulu hasan usta var ya büyü yaptırtmış =)

euhe super ya yanlız umit usta yı da atlama saka bi yana helena sen bunlara dava acıp tazminat alamazmıydın ?[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Mesaj tarihi:
işte buna uyuz oluyorum ne hatalarını doru dusgun kabul ederler etselerde bunun için ugrasman lazım ne de dava açtıgnda kazanabiliyosun

hukuk sisteminden de nefret eder...[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
  • Yeni Oluştur...