teargas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Selam ; uzun süredir bu oyunu büyüüük bir zevkle oynuyordum. yanlız $u an inanilmaz sıkılmış durumdayım. sabahtan akşama kadar pvp yapmakta beni çok fena bayar sanıyorum. herneyse. dlgamer.com dan 50 EURO ya aldigim oyunu 70 milyona satiyorum. içinde birde lvl20 e/m karakter var. questleri ve tüm missionlari bitirmi$ bir karakter. tabi tam 20 degil 20 üzerine sanirim 6 lvl falan atladim emin degilim. herneyse. almak isteyen olursa mail atabilirsiniz ; [email protected] oyundaki karakterin adi : Thrall Strombringer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Alışveriş bölümüne gönderiyorum.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! [Bu mesaj zamo tarafından 13 Ağustos 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 70 milyona naptin sen ya.Kutulu olarak 50 liraya birakiyorum isteyen arkadaslara.Daha makulu benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Pentotal, 16 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki: 70 milyona naptin sen ya.Kutulu olarak 50 liraya birakiyorum isteyen arkadaslara.Daha makulu benden. İsteyen istediği fiyata satar senin gelip Buraya ben daha ucuza satıyorum demen kabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ... [Bu mesaj Pentotal tarafından 16 Ağustos 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar