Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 active directory ve dns server tabanlı bir local i yönetmek için kısacası server ı yönetmek için en tercih edilen linux os u hangisidir? arkadaşlar acil cevap verirseniz sevinirim.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 açıkcası üye olduğun zaman verdikleri destek nedeniyle redhat diyebilirim onun dışında debian en kararlı ve güvenlilerindendir[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 linux ile active directory'ye giremesisn.. hani yönetemessin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Samba + LDAP ile Linux 'u AD ye sokabilirsin tabii. Ama yonetmek, yonetirsin herhalde. Hiç denemedim, ihtiyacım bile olmadı[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 redhat bildiğim kadarıyla türkiyeye personal assistance vermiyo.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 o tarz işler için genelde linux değil de free bsd tercih ediliyor.. ama illa linux diyorsan ya adam gibi redhat/suse satın alıp desteklerinden yararlancaksın ya da denildiği gibi debian.. debian çok sağlamdır, çünkü çoğu programın, kernel'in bile eski ve tamamen stable olan versyonlarını kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: sharky, 16 Ağustos 2005 08:28 tarihinde demiş ki: Samba + LDAP ile Linux 'u AD ye sokabilirsin tabii. Ama yonetmek, yonetirsin herhalde. Hiç denemedim, ihtiyacım bile olmadı yok sharky ben çok kastım yönetemiyosun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar