Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 active directory ve dns server tabanlı bir local i yönetmek için kısacası server ı yönetmek için en tercih edilen linux os u hangisidir? arkadaşlar acil cevap verirseniz sevinirim.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 açıkcası üye olduğun zaman verdikleri destek nedeniyle redhat diyebilirim onun dışında debian en kararlı ve güvenlilerindendir[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 linux ile active directory'ye giremesisn.. hani yönetemessin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Samba + LDAP ile Linux 'u AD ye sokabilirsin tabii. Ama yonetmek, yonetirsin herhalde. Hiç denemedim, ihtiyacım bile olmadı[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 redhat bildiğim kadarıyla türkiyeye personal assistance vermiyo.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 o tarz işler için genelde linux değil de free bsd tercih ediliyor.. ama illa linux diyorsan ya adam gibi redhat/suse satın alıp desteklerinden yararlancaksın ya da denildiği gibi debian.. debian çok sağlamdır, çünkü çoğu programın, kernel'in bile eski ve tamamen stable olan versyonlarını kullanır.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: sharky, 16 Ağustos 2005 08:28 tarihinde demiş ki: Samba + LDAP ile Linux 'u AD ye sokabilirsin tabii. Ama yonetmek, yonetirsin herhalde. Hiç denemedim, ihtiyacım bile olmadı yok sharky ben çok kastım yönetemiyosun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Öne çıkan mesajlar