kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya ilk oyun bu paketsiz.Hatırlayanlar varsa bi sorayım dedim.Tam çözüme bakıyorum ama adamın anlattıklarıyla oyunda karşılaştıklarım bir gitmeyince delirdim.Bana diyorki ek görev için oleff adlı şahıs a git işte bilmemne 3 tane eşya alcan zart zurt tamamdır topladık 3 eşyayı ceremonial shield i kullancağım graveyard girişinde batıda bi sandık var onun içine koyulunca kapı açılacak diyor.Yahu şehirde tonlarca sandık var batıda da tonlarca sandık var hepsine koydum açılmadı sapıttım.Bu questi yapmasam nolur ? .. Onu geçtim "Fenthick’in bulunduğu yere yani Hall of Justice Senatorium’a gidin.Orada Ophala ile konuşun. Ophala quest için gerekli olan malzemeleri almak istiyorsanız önce Hodge estate’ye uğrayın." diyor gidiyorum halls of justice ye ophala diye bir şahıs yok fenthick in yanında destnar mıdır nedir beni devamlı aşağlıyan biri var.Anlamadım kitlendim kaldım. ps:merlinin kazanından baktım bu arada.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya sanırım ophala,o mercanery alınan yerdeydi,bi bakarsan..Blades hede hödö...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Tamam ophala olayını hallettim ancak oleff abimizin istediği dırgaları nereye koycaz 3 tane ceremonial alet varya.Birde great graveyard a girmek için bu 3 aletten birini sandığa koymamız gerkiyor da işte sandığı bulamadım ? :( biri yardım etsin lütfen..[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 koskoca nwn yi kimse mi oynamadı :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O 3 sandığın her biri şehrin farklı bir districtindeydi yanılmıyorsam. O sandıkları şu şekilde farkedebilirsin. Bu 3 sandığın içerisinde yırtık kağıt parçaları var, kağıtlarda bilmece halinde o sandığa hangi parçayı koyman gerektiği yazıyor. sandıklardan bir tanesi graveyardda. Graveyard bahçesine girdiğin zaman orada yanında sandık olan bir mozole var ona yerleştirmen gerekiyor. Bir diğeri hayvanat bahçesinin bulunduğu districtte (adını unuttum blacklake falandı galiba) orada districte girer girmez sol tarafta küçük bir kız çocuğu var sana dolabın arkasından sesler geldiğini söyleyecek o şekilde bulabilirsin. Sonuncusu da docklarda lağımdaydı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya dostum o 3 ceremonional hede hödöyü şehrin farklı bölgelerinde (docks,peninsula falan) sandıklara koyuyosun sandıklar açılmayan bi kapının hemen yanında içi boş şekilde bekliyolar. ama senin dediin shieldi beggars nestte crypten gidilen graveyard var orda açılmayan kapının yanındaki sandığa koyucan. yani demem o ki o ceremonial dalgaları oyunun gidişi içinde kullanıcaksın hemen o görevi bitireyim diye uğraşma, çünkü bütün serenomi itemlar farklı farklı haritadaki kapıları açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ayin yapmadan önce aribeth "cure" yapmaya çalışıyor onun için 4 tane ayrı eşya toplaman lazım bunların herbiri farklı şehirlerde (docks, peninsuala, begger's nest ve blaklake) geçemediğin şehirleri söyle ben yazayım[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sandık,kulübenin yanında olmalı graveyardda.içinden kağıt falan çıkıyo sanırım[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya görev icabı graveyard ın içinden çıktım zaten baktım orda sandık varmış koydum shield i hallettim.aslında o bir yan görev demi çünkü aribeth in istediği dırgaları topladım yani verip ana quest e devam edebilirim.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ophala kentteki inn lerin birinde(moonstone bişi di adı). Her neyse bende yeni başladım nwn ye, Luskandayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 alakasız olucak konuyla ama nwn ye gene bi ek paket geliyo sanırım pirates bilmem ne diye.pirates of the sword coast sanırım..[signature][hline]So many times it's hopeless dark and gray And other times it's hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 zaten herifler ha bire mod çıkartıyor (paralı) preminium modules diye bi şey bioware sitesinden bakılabilir[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Arkadaşlar chapter 1 ın sonunda destner i yenemiyorum deliricem sorcerer charım var adam her bi şeye immunity.death magicler dahil olmak üzere attığım her büyü adamı gıdıklıyor.Ortadaki yaratıklara kayniyim dedim onlarda fason çıktı :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 la kolay o ben minataoura dönüşüp 2 sn de yenmiştim:)[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mercanery kullanıcan,daelan red tiger'i tavsiye ederim..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 oradaki en iyi mercenary monk olan ismin sylwnn gibi bişeydi yanılmıyosam ama monk olduğuna eminim - oyunun en iyi mercenaryisi - savaşçı olsan bile çok işine yarıyor - özellikle geliştikçe çok daha güçleniyor[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya yine bir yerde takıldım chapter 3 Layenne’s tomb ta bulduğum 4 gem i pedestial lara yerleştiricez.4 adet pedestial var ben 3 ünü yerleştirdim son pedestial kitli ? napmalıyım ? locked diyor anlamadım.Gem of pain i koyamadım yani bi yardım lütfen.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Nwn exp 1 i yüklücem ancak normalde makinada deep freeze olduğu için windows un altına kurmamıştım ayrı bir sürücüde kurmuştum oyunu o yüzden kuramıyorum ek pakedi nwn daha önce yüklenmemiştir diyor lol ?[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar