Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Universiade 2005[voleybol maçı]

Queen

Öne çıkan mesajlar

İzmirde oturuyorum ama üşengeclikten dah hic bi maca gidemedim.En sonunda dün gittim.Beş mac arka arkaya 1 ytl lik biletle hepsi cıkmadan izleniyo.Ben iki tane seyrettim mesela.
Neyse girdik maca erkeklerin macı başlamıştı isveçle.Bilette bayan yazmasına lazım erkektiler cozemedim.İlk maca o kadar ilgi yoktu.İkinci maç başlayınca bayağı bi akın oldu saha doldu, hatta bi grup yabancı bile geldi.
Maçı seyrediyoruz falan işte(bu arada ordan o kadar helecanlı değil yani anlayamıyosunuz) biranda Arkasında Türkiye Birol yazan formasıyla, elinde megafonyla Amigo Birol geldi.Yaşlı sayılır ama cok candandı, hayatını Türkiye'ye adamış.Arkada gönüllüler vardı ayaktaydılar bayağı da tezahurat yaptılar.Birol onları görünce gözleri doldu, ağlıyoru nerdeyse.Bir de önümde şişko bi kız vardı.Şişkoluğu önemli dğildi aslında, hani bazı tipler olur kendilerini bir konuda guruymuş gibi gösterirler, hayatı onun üzerine kuruluymuş gibi davranırlar, bi de tek tük bikac şey biliyolardır, onu sanki uzmanmış gibi kısaltarak kullanırlar.Hatta bu oyun o kadar gercekci olmuştur ki kendilerini de öyle zannederler bi süre onra halbüi öyle değildir.
İşte önümdeki yani caprazımdaki kız da öyle bağırıyordu:"Baas, bas hadi!Bas artık!", pozisyonu takip bile etmiyo gibiydi gözü ordaydı ama sadece bas diyordu.Smac basmak terimini bildiğini hatta uzman olduğunu göstermeye calışır bir tonda söylüyordu.Cok iyi bilmesemde kesinlikle smac basılmaya uygun olmayan pozisyonlarda bile bağrıyordu.
Neyse atmosfer olarak güzeldi ama ikkat acaip daılıyordu.Bu arad ekran koymuşlar temiz kaliteli hoş bi tesis olmuş Carrefourun karşısındaki Karşıyaka Voleybol Sahası.Ama cizgilerin dışını hastene yeşili renginde yapmışlar beğenmedim, acık mavi yakışırdı.Stad güzel ama baskı kurulabilecek değil.Tribünler bi kere cok yukardan başlıyor aşağı eyilmek gerek.Ayrıca Universiade 2005 bittikten sonra Karşıyaka'nın(basketbol) sahası olcak orda baskı kurmak zor rakip üzerinde.
Bir de en cok beğenmediğim olay karşı taraf servis atarken yuhlayan insanlar vardı.Ne aptallıktır bu ya karşı taraf ne yaptı ki yuhluyosun tabii ki servis atacak, ama mesala fairplay dışı bi hareket yapar tamam.Ayrıca bu misafir ya hic bi şekilde yuhlanmaz, gelir mi insanlar yoksa birdaha?

Okuyanlara teşekkürler bu, bu bölüme ilk girişim ve ilk yazım.Devam da edicem...
Esen kalın anacığım...lol[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk
Pati Ebook Unofficial geliyo

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...