billur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 22 yaşındaki normal bir insanın günlük kalori ihtiyacı nedir?2000?1500?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 boy - kilo kaç ki? değişir hep ama genelde 2000 civarıdır[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** [Bu mesaj -DoruK- tarafından 15 Ağustos 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 1.80 boy,70 kilo[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tam 2000 =)[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eauh bende sorıyım 1.86 boy 80 kilo ya kac kalori lazım yada nerden bakıyosun bizde bakalım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 neye göre hesaplanıyor bu?Birde o miktarda kalori aldığınızı nerden anlıyorsunuz?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bazı hayvani sosların 100 gramında 1000 kalori falan var yani neymiş bütüngün hıyar(salatalık) yemedikce kilo veremezsin kalori ile falan.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 alakası yok aburcubur u kesip insan gibi yemek yersen gayette kilo verirsin[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya 70 kilo tam 2000 e denk geliyor. arada 10 kilo farklarda hep 280-300 kcal arası oynamalar oluyor. mesela 80 kilo olan arkadaş senin 2290 civarı bi ihtiyacın var :)[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Chemical, 15 Ağustos 2005 23:24 tarihinde demiş ki: bazı hayvani sosların 100 gramında 1000 kalori falan var yani neymiş bütüngün hıyar(salatalık) yemedikce kilo veremezsin kalori ile falan. burn'de de neredeyse bir tabak makarna kadar kalori vardı.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 belli bi miktarida vardida unuttum.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Normal insanın aktiviteye göre 2000-3000. Bunu aşarsanız vücudunuz fazla geleni "zor zamanlar" için yağa çevirir ve göbekte kalçada saklamaya başlar. Normal kalori ihtiyacınızdan az alırsanız da depodan kullanmaya başlarsınız. Zaten "rejim" denen olgu da budur.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Chemical, 15 Ağustos 2005 23:24 tarihinde demiş ki: bazı hayvani sosların 100 gramında 1000 kalori falan var yani neymiş bütüngün hıyar(salatalık) yemedikce kilo veremezsin kalori ile falan. Yalan.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kilo vercekseniz spor yapın. sadece diyetle uzun dönemli kilo verilmez.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bi ölçüm vardı metabolizmanın dinlenme halinde tükettiği kaloriyi hesaplamak için. O yapılmadan kişiye göre tam bir şu kadar kalori yemelisin denilemez. Tamamen günlük aktiviteye ve metabolizma hızına bağlı birşey insanın günlük kalori ihtiyacı. Örneğin günde 2 antreman yapan sporcuların 5000-6000 kaloriden aşağı almamaları önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ayrıca 7000 kalori ile 1kg alınabiliyormuş efenim...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 35 tabak makarna yemem mi lazım şimdi 66 kilo olmam için... öhhh vazcaydım zayıf kaliim[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 http://www.bcm.edu/cnrc/caloriesneed.htm Ahanda burdan hesaplanabiliyormuş! :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ordaki "r u active" olayı nedir? hayır rarely / more than 1 hour/day arasında 1000 kalori oynuyo nerdeyse, ondan soruyorum :) şimdi bide bize hangi yemeğin kaç kalori olduğunu söleyen bi site lazım.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 chemical bir sostan 100 gram mı koyuyorsun her seferinde. :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/kaloricetveli.htm biyrun size kalori cetveli..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Norak'cım orda sporu flan kastediyor heralde :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Norak, 16 Ağustos 2005 10:44 tarihinde demiş ki: ordaki "r u active" olayı nedir? hayır rarely / more than 1 hour/day arasında 1000 kalori oynuyo nerdeyse, ondan soruyorum :) şimdi bide bize hangi yemeğin kaç kalori olduğunu söleyen bi site lazım. oyle bi site olsa cok guzel olurda varmidir oyle bi site?[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 valla ben bulamadım ama anca kalori cetvelini açıp bi ondan bi bundan yaparım[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Your BMI is 22.3 and you need about 3686 Calories per day to maintain your current weight How to interpret Your BMI Healthy weight: Under 25 Overweight: 25 to 29.9 Obese: 30 or more Hehe.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar