zostoc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ya beyler sanırım nbl a kapanıyo bildiiniz iyi bir server warsa lutfen bnimle paylasın cunku uo mukemmel we baska onun gibi super bir oyun yok.lutfen bilfiginiz serverları yazın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Eger ki orijinal olarak alırsan çok gusel oyunlar war Bir tek ultima nın kopyasıyla net ten oynayabildiğin için sana güsel oluo sana nbl dan kinim olmasaydı Bir çok server adresi werirdim fakat malesef yaptığın .erefsizlikten sora asla vede asla sana yardım etmem. Braveheart Middle Angel Middle[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bissürü var da, para verebilirim diosan Hard Gamer oyna... Dicem ki, ben de ordaki sistemler yüzünden ayrıldım... Forge sistemine göre minimum 50 log atıp 15 sn içinde işini yapman gerek, yok efendim atlar yok artık, rangerlar eitecek (de rangerlar da dooru dürüst bulamıo ki atları), ondan sora da her 2 dk da bir acıkıyon, 100 gp ye balık alıyon, 30 gp ye satamıyon....[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dooku Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Uo sucks, doesnt it?[hline]-Lord Tremor- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Dooku sekli koymuş hani :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 said: Disappear, 14 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: u suck dont u?[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] | :)[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 U all suck don't U[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar