Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 valla benim altıma bi Subaru Impreza güzel gider aslında... Siyah renk, sarı jantlar... (bi keresinde gördüm bu renkte bi tane.. ağzımın suyu aktı)[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Dodge Viper Gts Concept 2002 süfer dahada bişi demicem yane herkes süfer arabalar yazmış insanın fikrini deişiyor ama yinede Dodge Viper Gts Concept Forever...........................[hline]Mixed Website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Gawain, 01 July 2003 16:06 tarihinde demiş ki: Dodge Viper Gts Concept 2002 süfer dahada bişi demicem yane herkes süfer arabalar yazmış insanın fikrini deişiyor ama yinede Dodge Viper Gts Concept Forever...........................[hline]Mixed Website önemli olan aşk zaten... :)[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 kendercik +1[hline]Mixed Website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 at arabası zuzuzu :)[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Opel Tigra ... Tabi para yetmez , satan adam da yok ki .. Sarı şöyle üstüne de bir alev yapıştırması , cillop gibi olur valla[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aspava Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Peugeot 206 GTİ olması yeter modifiye yediğinde üstüne tanımam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ferrari Enzo BMW Z8 bide eski WosWos lardan bi dane.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 gayet mütevazi bir şekilde : herhangi bir bmw 2003 model 3 serisi cabrio/coupe (m3'ün başımızın üstünde yeri var tabii) peugeot 406 coupe opel calibra (full body kit'li tabiki)(2.0lt 4x4 tercih sebebidir) ford mustang gt coupe concept (çıkınca inşallah :)) ee bide iyice fantazi olsun kırmızı dodge viper olsun benim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Herhangi bir McLaren, Audi A8, BMW M5, X5, 7.60 Mütevazi tercih ise, BMW 5.30 ci[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Pejo 206 CC alırdım hiç düşünmeden[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Silthanas, 08 July 2003 04:07 tarihinde demiş ki: .....coupe'unun dizayni ferrari'nin unlu bir dizaynir'ina ait =)......[hline]Külliyen Yalan... biz insanlar :-) ona Pininfarina diyoruz :-P[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Ouz_UFO, 09 July 2003 21:58 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 08 July 2003 04:07 tarihinde demiş ki: .....coupe'unun dizayni ferrari'nin unlu bir dizaynir'ina ait =)......[hline]Külliyen Yalan... biz insanlar :-) ona Pininfarina diyoruz :-P[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) cahel işte bide hava atmaya kalkıo :) [hline]Sic vic pacem, para bellum. [Bu mesaj Maverick tarafından 09 July 2003 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar