Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ya arkadaşlar o kadar 53 yapcam bi girsem 60 yapcam ama her dakka d yapıp atıo.Yada serverda hata oluo ne biçim test yaw hatalı hatalı böle çıkarsa bittik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Adı üzerinde "test" hataları görmek için yapılmış, hataları ve açıkları gidermek için....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 İİe bu kadar hata varsa 20 sinde çıkcak diolar nası çıkcak o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 test oyuncularısınız sabır olması gerek sabır erdem vb :D[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 aga nerden gircen bilion mu ke.exe den launcherden giremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 İyiki girmio yoksa nasıl 6th key gelecek biz bugdan yararlanıp legalce şeyler yapıcas :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Dimi şimdi o da var :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yav trtownuser sen bana dedin hep 1. keyi alıp tekrar tekrar götürcen fln ama şimdi 6. keyden bahsediyosun sen şunu tam bi ayrıntılı olarak anlatırmısın(sanki bi embesile anlatıyomuş gibi anlat yani bya bi ayrıntılı :D ) hadi bekliyorum aga açılınca şöle bi 65-70 olalım ama demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Boşver onu bak şimdi 1ç. anahtarcıyı buldun ondan ilk anahtarı alıon ya o anahtar öle dururken town çekip yenien görevi alıon alınca yeniden harita gelio sora yeniden 1. ye gidip basığından yine soru cvplion bi bakıon iki tane 1. anahtardan var hep öle hep öle yapıon oluo.Bizim arkın kasada 28 tane anahtar var.6. olay su 6. anhtarcı kayıp town onu sölüo bug mu ne var o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 peki bişey daha sorucam hani görevi bitirmek için i brought key dicez ya ensonunda onu demeden alabildiğimiz kadar anahtar almak zorundamıyız?yoksa mesela 5 anahtar topladık i brought key dedik sonra bi daha görevi aldık bi 5 anahtar daha fln böle olabiliyomu? kusura bakma cahilim bu konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 aga hepsini 7 ye tamamlaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yani 1 den fazla 7. anahtar serisi yapıcaz hmm şimdi tam olarak anladım çok saol ama hata yaptın çünkü ben orcum czde görüşürüz :D Not:En az lvl 70 olana kadar yapıcam(Tabi server açılırsa :( ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hepsini 6 ya tamamla 25 tane sonra git 7. yi al questi ver relog yap bi daha al 7. anahtarı git yine ver relog relog kafayı yersin 25 relog la o başka :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 neden sadece 25 tane? eğer inventory sınırı 25 taneyse (hiç saymadım bilmiyorum)yer boşaldıkça tekrara 1 den başlayıp yine 6 ya getirsek ve istediğimiz kadar yapsak olmazmı? bide şey dicem önce 7. anahtarı alıcam adama vericem sonramı relog yapıcam?yoksa hepsi 7. anahtar olana kadar relog yapıp hep 7. anahtarımı alıp sonra hepsini ardardamı vericez? [Bu mesaj Cobra226 tarafından 16 Ağustos 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mana Pot Ve Hp pot + rock :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) [Bu mesaj TrTownUser tarafından 16 Ağustos 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 önce 7. anahtarı alıcam adama vericem sonramı relog yapıcam?yoksa hepsi 7. anahtar olana kadar relog yapıp hep 7. anahtarımı alıp sonra hepsini ardardamı vericez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar