BaneHallow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 arkadslar ben bir warlock um ve warlock lar hakkinda sadece tek bir bilmedigim var oda "curse of doom" duyduguma gore bu bir buyu ve atildiktan 60 saniye sonra direk 3200 damage aliyormus bole birsey varmi onu sormak istiyorum yanlissa duzeltirseniz sevinirim saygilarimla "undead warlock banehallow" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 o büyü playerlara karşı kullanılamıyor. o büyü,diğer büyüler,talentlar...gibi hertürlü wow bilgisine ulaşmak için Thottbot'a bakmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Curse of Doom 300 Mana/30 yd range Instant cast/1 min cooldown Curses the target with impending doom, causing 3200 Shadow damage after 1 min. If the target dies from this damage, there is a chance that a Doomguard will be summoned. Cannot be cast on players. Source: Trainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaneHallow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ok anladim galiba çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar