Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Arkadaslar 44 baytlik wtf dosyasi var bunu sıkıstırmaya calısıyorum fakat hata veriyor acilmiyor /eger bu doyayi download ettiyseniz tekrar cekin)diyor 3 kere yaptim ama olmadi acil yardim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 wtf dosyası da ne ayrıca bazı dosyalar upload edildiği yerde bozuktur bişi yapamazsın.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eğer farklı bilgisayarlarda sıkıştırıyor ve açıyorsan sıkıştırdığın programın, açmaya çalıştığın programın daha yeni versiyonu olmasından kaynaklanıyor olabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar