Brad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 İki tane avcı avlanmaya ormana gidiolar...birdenbire karşılarına bi ayı çıkıyo bunlara saldırıyo...içlerinden bi tanesini acaip yaralıyo fln...sonra dieri ateş açıo ona ayı kaçıo....bizim avcı arkadaşının yanına gidio...bakıyo..yerde kıpırdamadan yatıyo...hemen 911'i arıyo...bi arkadaşım öldü lütfen hemen yardıma gelin..ambulans gelsin ne yapacam ben aman yarabbi!! fln dio... karşıdaki operatör:..sakin olun...önce öldüğünden tamamen emin olun diyo....avcı tamam dio....telefondan ayak sesleri...sonra da 3 el ateş sesi duyuluyo...avcı : "Ewt öldüünden eminim..şimdi ne yapacam???" :) Bu fıkra İngiltere'de yapılan bi ankette dünyanın en komik fıkrası seçilmiş....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 [Bu mesaj Deep-Night tarafından 15 Şubat 2003 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ingilizlerin espri anlayisida kendileri kadar soguk..[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 mesela bu fıkra pepelek.com/komik te yoksa koysana ne güzel olur.buralarya yazmayalım,ilerde kaybolur diye orası açılmadı mı?[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 daha önce biri yazmıştı hatırladıım kadarıyla buraya hehe nese...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 buraya çok yazıldı bu ben hatırlıyorum yazıldığını ama komik bölümünde yok mesela oraya konabilir,böylece bi daha yazılmaz . (madem hatırlıodun sen koysaydın ya demeyin buraya yine yazılınca aklıma geldi)[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 *!brrrrrrr* *!üşümüştür...*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 uff ya ne geyikler[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bi tane hayat dersi vardı geçenlerde kat kat daha komik bence artık ankete kimler katılmışsa[hline]"Milletin güvenliği tehlikeye düşmedikçe savaş bir cinayettir."- M. Kemal Atatürk. Tarih Irak Savaşını hiçbir zaman unutmayacak. (bu arada şuna bir ara tıklayıverin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar