Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clan LvL'a göre Enchant Weapon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar clan lvl a göre enchant olayı varmıs.
Şimdi sorularım şöyle ;

Clan lvl 3 ve arkadaş +5 dark screamer yaptı

maximum kaça kadar çıkar ?
Örneğin :
Clan lvl 3 : +6
Clan lvl 4 : +9
Clan lvl 5 : +16
gibi bir açıklama bekliyorum..

elimde dual sls var ve x4 bi serverda oynuyorum elimde de enchant weapon lardan 6 tane var..lvl 5 clandayım ama korkuyorum sls ye enchant ları basmaya..( crystal e dönüşme olayı var çünkü )
birisi bana bunu açıklayabilirmi ? Çünkü tüm sermayem bu sls'ler , lütfen doğru olarak söyleyin...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Dedigin gibi bir sey hic duymadim ama belki kale olayiyla karistirmis olabilirsin clan lvl ina gore enchant scroll yaptiriyor olabilirsin castle merchantlardan onunla karistirma sakin.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
clan lvlına göre yapabileceğin enchant sayısı değişmiyor, şansına kalmış.. ayrıca elinde SLS den başka bir şey yoksa bulaşma; crafterın varsa belki kristalleri kullananbilirsin yoksa ve patlarsa uğraş dur.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Gang Gangstar!
Mesaj tarihi:
aman kardesim sermayen bu dual sls ler ise yapma derim. cunku ;eger silahin patlarsa sana 7-8 milyonluk crystall gelecek dual sls den,dual sls 25 mil zararini sen dusun yani patlarsa eline crystall gelecek ama bu kadar az iste,senin soyledigin gibi bisey ben hic duymadim ,
  • Yeni Oluştur...