jexoba Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 arkadaşlar clan lvl a göre enchant olayı varmıs. Şimdi sorularım şöyle ; Clan lvl 3 ve arkadaş +5 dark screamer yaptı maximum kaça kadar çıkar ? Örneğin : Clan lvl 3 : +6 Clan lvl 4 : +9 Clan lvl 5 : +16 gibi bir açıklama bekliyorum.. elimde dual sls var ve x4 bi serverda oynuyorum elimde de enchant weapon lardan 6 tane var..lvl 5 clandayım ama korkuyorum sls ye enchant ları basmaya..( crystal e dönüşme olayı var çünkü ) birisi bana bunu açıklayabilirmi ? Çünkü tüm sermayem bu sls'ler , lütfen doğru olarak söyleyin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Dedigin gibi bir sey hic duymadim ama belki kale olayiyla karistirmis olabilirsin clan lvl ina gore enchant scroll yaptiriyor olabilirsin castle merchantlardan onunla karistirma sakin.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 clan lvlına göre yapabileceğin enchant sayısı değişmiyor, şansına kalmış.. ayrıca elinde SLS den başka bir şey yoksa bulaşma; crafterın varsa belki kristalleri kullananbilirsin yoksa ve patlarsa uğraş dur.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Enhcnat sansi %66 hep ayni tüm kalaler sninde olsa benimde olsa değişmiyor. Enhcant yapmadan once ayni silahtan elinde bir tane bulundur yoksa dumur olursun.[signature][hline]Exodiac AW of Teon 6x msn: [email protected] Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aman kardesim sermayen bu dual sls ler ise yapma derim. cunku ;eger silahin patlarsa sana 7-8 milyonluk crystall gelecek dual sls den,dual sls 25 mil zararini sen dusun yani patlarsa eline crystall gelecek ama bu kadar az iste,senin soyledigin gibi bisey ben hic duymadim , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 enchant yapicaksan sat dual slsyi al 4-5 tane homunculus onlari enchantle en az biri 7-8 olur o da 60m demek teonda sizin serverda ne kadar bilemiyorum.[signature][hline]Exodiac AW of Teon 6x msn: [email protected] Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar