DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 resım 1 resim 2 resim 3 resim 4 resim 5 resim 6 [signature][hline]Exodiac AW of Teon 6x msn: [email protected] Life down there is just a strange illusion... [Bu mesaj DALtanyan tarafından 15 Ağustos 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Guru tarafından 16 Ağustos 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Linki düzeltmenin yolunu bulamadim biraz işkence olucak size bakmak ama.. Guru bi el atar umarim :) [Bu mesaj DALtanyan tarafından 15 Ağustos 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Silahin patladigi ss resimle anlasilmiyor hissetmek lazim. [Bu mesaj DALtanyan tarafından 15 Ağustos 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 vala baktim demin silahin patladigi ss e ,evlat acisi gibi , bende bi kac %60 recipe patlattim 64 adena kaldi en son cebimde:)ben en son damascus yapmistim %60 o kurtardi beni , ama senin soul separator cok aci olmus be ,neyse tekrar gecmis olsun umarim atlatmissindir soku^^[signature][hline]TaRKaN Song of Hunter :P Yakarim lvl54 power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yok biiyordum patliycagini ondan fazla dert etmedim yani olayi ona baglamadim sonuc olarak +10 dark screamer var. garantimiz var arkada heh :)[signature][hline]Exodiac AW of Teon 6x msn: [email protected] Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 http://img360.imageshack.us/img360/1548/shot000071ct.jpg bizim fakirhane. Teon Giran Castle...[signature][hline]Exodiac AW of Teon 6x msn: [email protected] Life down there is just a strange illusion... [Bu mesaj Guru tarafından 16 Ağustos 2005 04:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yardim kismi var olm onu kullan bu sondur =P bu sekilde yapacaksin; ['url=http://adres]text[/url'] not: yukardaki yazi icinde kullandigim ' isaretini yok farzedeceksin. ya da mesaj yazarken link vermek istedigin metini secip sol menudeki URL tagine basabilirsin.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hic ugrasamam abi :) sen seviyorsun yapmayi sana malzeme veriyorum işte :p[signature][hline]Exodiac AW of Teon 6x msn: [email protected] Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar