MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Digiturk'te gösteriyor.. ismi görünce direk koptum, infosuna bakınca (korku) yazdigini gorunce iki büklüm oldum yerlerde falan süründüm.. baştan sonra izleyen kimse var mı? Konusuda, uzaydan gelen yaratıkların palyaço kılığına girip insanları katletmesiymiş. ahanda.. imdb'si[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Süpermiş : )) Ben palyaçolardan korkarım şahsen izlemek istiyorum.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Palyaçolar komiktir de, katil palyaçolar palyoça olmayan katillerden daha korkutucudurlar diye düşünmekteyim.[signature][hline]kolonyalı mengüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 BRRRRRRR!! Palyaçolardan nefret ederim!! Benden uzak olsunlar.. Pis palyaço![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 çocukken o'yu seyrettin , yanlış mıyım ? :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 komedi film[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 stephan king'in "o"'su vardı o aklıma geldi.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaçolardan küçüklüğümden beri çok tırsarım,sirke falan götüremezlerdi beni o yüzden hatta. O yüzden benim ilgili çekebilir bu film :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Evet çocukken "o" yu seyrettim =) Ama ondan önce de korkuyordum ben palyaçolardan... Ne bilim suratı boyalı iğreç şeyler...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya bi film vardı küçükken izledim bi karesi çok aklımda böyle lavabodan su akıyo sonra kana dönüşüyo falan yine palyaçolar var filmde çocukları falan kaçırıyolar. hangi film o ?[signature][hline]teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 "IT" = "o"[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 iyide eheh :) niye uzaydan geliyor bu palyaçolar?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Uzaylılar demişken... [spo1=Alın size uzaylılar!!] [/spo][signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 lol, isme bak.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 teenage mutant ninja turtles'ı tek geçerim kaplumbağasın. kanalizasyonda yaşıyorsun. üserine mor bir sıvı dökülünce insan boyutuna geliyorsun. ve aynı sıvıya maruz kalmış karateci bir fare tarafından eğitiliyorsun. uçan tekme atabiliyorsun. yakın dövüş silahlarını kullanabiliyorsun. pizza seviyorsun ve dünyayı kurtarıyorsun. ve kaplumbağasın. ninja kaplumbağa o_O[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Uzaylı fılmı dıınce aklıma çılgın marslılar adlı fılm gelır bılmem ızlemişmiydiniz ama çok komedı bı fılmdı:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar