equable Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya beyler bi şarkı dinledim arkadaşda arkadaşda netten indirmiş bilmiyor kaynağını bende ondan aldım upload ettim şarkı gerçekten çok güzel bi dinleyin isterseniz. Rapid (not right click/save as)[signature][hline]Seni çok seviyorum imkansız aşkım..]Seni çok seviyorum imkansız aşkım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 burası vardı =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 orası vardıyi geçtim arama diye bişi vardı . hacettepe diye aratsan görürdün neyse sağlık olsun :)[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ewt onur bende indirdim gerçekden çok gusel bi şarkı[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Valeron, 14 Ağustos 2005 21:19 tarihinde demiş ki: orası vardıyi geçtim arama diye bişi vardı . hacettepe diye aratsan görürdün neyse sağlık olsun :) Alla alla arattım ama çıkmadı sorun bende mi acaba ?[signature][hline]Seni çok seviyorum imkansız aşkım..]Seni çok seviyorum imkansız aşkım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 84 die arat '' Seksendört - 84 ol_bonkers 04 Temmuz 2005 09:49 Müzik '' die bi topic görüceksin. işte bu şarkı bu adamların şarkısıdr.. (:[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Rapidden banlıyım lol ya..Tek banlı olan şahıs diye bültenlere çıkıcam..İllegal yoldan premium üyelik edinmek..Çok mantıksız asla öyle birşey yapmadım..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya ben onu anlamadım bi ara arkadaş premium vermişti banlanmıştım cookieleri fln silmiştim ama yinede girmiodu ben de internet explorerdan indiriodum firefoxdan indirmiodu ama format atınca geçti :)[signature][hline]Seni çok seviyorum imkansız aşkım..]Seni çok seviyorum imkansız aşkım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 browser id almıştır :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 [spo1=Şarkının Sözleri]Gördün mü bak bizden ötesi de varmis yasananlarinin hepsi meger birer yalanmis kaderimde buda mi vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyeyim bidaha(x2) ellerin nerde ya benide götür yada gitmee bilirsin sensiz ben hiç yasayamamki ölürüm hasretinle(x2) Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde anilar birer birer batirir hançeri kalbime kaderimde buda mi vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyeyim bidaha(x2) ellerin nerde ya benide götür yada gitmee bilirsin sensiz ben hiç yasayamamki ölürüm hasretinle(x2)[/spo][signature][hline]Seni çok seviyorum imkansız aşkım..]Seni çok seviyorum imkansız aşkım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 :D[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar